Kevät on koittanut ja urheilumotivaatio on kaikilla korkeimmillaan! Myös täällä MyCosmossa alkoi Bootcamppi ja aloin myös miettimään omia urheiluun littyviä tavoitteitani täksi kevääksi ja mitä haluaisin saavuttaa sillä saralla. Olen aina ollut tyytyväinen vartalooni ja painoni ei erityisesti heittele. Urheilen säännöllisesti ja syön terveellisesti joten mitään elämäntaparemonttia ei tarvitse tehdä, mutta ehkä jotain pieniä motivoivia tavoitteita olisi hyvä asettaa.

Minun tavoitteeni on saada liikunnasta hyvä olo ja mieli. Haluan löytää tasapainon ja tuntea oloni hyväksi sekä viihtyä kropassani. Olen jo tyytyväinen omaan vartalooni enkä siksi tavoittele rasvattomampaa, lihaksisempaa tai hoikempaa kroppaa vaan tavoitteeni liittyvät enemmän omaan hyvinvointiini. Haluan saada liikunnasta energiaa ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Tässä tulevat kolme konkreettisempaa tavoitetta joiden avulla uskon pääseväni päämäärääni:

Syödä paremmin. Tarkoittaa vähemmän herkkuja ja enemmän terveellisiä välipaloja. Herkut vievät viimeisetkin voimat ja tekevät huonon olon joten korvataan ne mielummin hedelmillä. Syö hyvin, voi hyvin.

Venyttely. En ole koskaan ollut erityisen notkea vaikka yritystä ei ole puuttunut. Itseasiassa olen yrittänyt niin paljon, että takareiteni jänne sanoi poks yhden spagaatti yrityksen kohdalla. Spagaatti on kuitenkin yksi pitkäaikaisimmista haaveistani joten sitä kohti mennään, tällä kertaa tosin kärsivällisemmin.

Eri liikuntamuodot. Aion harrastaa taas tankotanssia, muuta tanssia, salia, lenkkeilyä, uimista ja kaikkea mitkä tuovat minulle sitä liikunnan iloa. Aion kokeilla myös uusia urheilulaja kuten joogaa ja crossfittiä!

Siinä summattuna minun tavoitteeni! Pidän teidät ajantasalla ja toivottavasti pysyn ruodussa seuraavat pari kuukautta!

Bootcamp 2015, I´m in!

 

xx,

Sanna

valokuvaajantytar.com

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram