Vaikea uskoa, että nämä kuvat olisi otettu reilu viikko sitten kun nyt asteet huitelevat siinä 10 tienoilla. Tuo päivä taisikin olla niitä viimeisiä kesäpäiviä. Päälläni minulla on uusi mekko uudelta suosikkivaatemerkiltäni Reformationilta. Etsiessäni eettisempiä vaatemerkkejä törmäsin tähän monen julkkiksenkin suosimaan brändiin joka toimii Jenkeissä. Täältä voi lukea lisää heidän toimintaperiaatteistaan. Vaatteet ovat toki jonkin verran kalliimpia, mutta mielestäni joka pennin arvoisia. Kyllähän me kaikki kuitenkin tiedämme miksi ketjuliikkeiden vaatteet ovat niin halpoja.. Reformationilla on nyt kuitenkin huikeat alet käynnissä ja täytyy myöntää, että minullekkin on vielä yksi lähetys matkalla. :)

Kuvat Jenni Miettinen

Sanna,

valokuvaajantytar.com

Kommentit (2)

Jenny

Itse en tuosta "mekko&tennarit"-yhdistelmästä perusta, mutta tennareita lukuunottamatta tyylikäs kokonaisuus. Erityisesti laukusta pidän.

Valokuvaajan tytär Sanna
Liittynyt30.11.2015

Kiitos Jenny! Itsellänikin keksi hetki syttyä tuolle yhdistelmälle, mutta näin hieman mukavuudenhaluisena lopulta huomasin trendin ehdottomat plussapuolet! :) Kiitos kommentista ja hyvää viikonalkua!

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram