Eksyin syksyllä pyörimään Hennesille ja siellä silmiini osui tuo viitta. Äkkiä kokeilin sitä päälle ja olin myyty. Tiesin, että se tulisi piristämään ihanasti syksyisiä asuja ja tuomaan vähän jotain ekstraa. Sillä myös tarkenee ihan hyvin kun alle voi pukea monta kerrosta neuleita. Tosin luulen, että tältä vuodelta ovat viitan käyttöpäivät luetut jos keli jatkuu näin hyisenä kuin nyt on ollut. 

Kommentit (2)

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Rakastuin myös parisen vuotta sitten viittaan, omani on tosin hieman toisenlainen, vähän perinteisempi. Sillä valitettavasti näillä keleillä ei enää oikein tarkene, mutta ehdottomasti näppärä välikeleillä. Nahkatakki+viitta on muuten todella lämmin yhdistelmä! Ostin myös hemppamaukalta viime viikolla sisäviitan, joka oli aivan loistohankinta lyhyen road tripin alla. Sillä on kiva istuskella autossa ja saa peitontapaiseksi jos uhkaa käydä vilpoiseksi!

Valokuvaajan tytär Sanna
Liittynyt30.11.2015

Tosi hyvä idea toi sisäviitta! Itse aina palelen helposti ja pidän sitten vain paksua huivia harteilla, mutta tuollainen viitta olisi kyllä hyvä! Oon kans samaa mieltä tosta nahkatakki+viitta yhdistelmästä. Tähän en viittinyt yhdistää kun jalassa mulla oli jo nahkahousut ettei menisi ihan överiksi :D

Kiitos kommentista ja hyvää syksyn/talven jatkoa!

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram