Bootcampin onnistumisen analysointia.

Se olisi sitten viimeinen viikko bootcamppia täällä MyCosmolle ja aika vähän katsoa, että miten tämä kuusiviikkoinen rupeama meni. Ensinnäkin, pirun nopeasti! Juurihan se vasta alkoi! Ja silloin kuusi viikkoa tuntui toodella pitkältä ajalta. Minulla oli hyviä ja huonoja viikkoja, niitä kun motivaatioita olisi riittänyt vaikka muille jakaa ja niitä kun tuntui, että aika ei vain riitä mihinkään. Silti joka viikko tuli tehtyä jotain tavoitteiden mukaista.

Ennekuin analysoidaan enempää niin vilkaistaanpa niitä tavoitteita eli minä lupasin:

Syödä paremmin. Tarkoittaa vähemmän herkkuja ja enemmän terveellisiä välipaloja. .

Venyttely. En ole koskaan ollut erityisen notkea vaikka yritystä ei ole puuttunut. Spagaatti on yksi pitkäaikaisimmista haaveistani joten sitä kohti mennään.

Eri liikuntamuodot. Aion harrastaa taas tankotanssia, muuta tanssia, salia, lenkkeilyä, uimista ja kaikkea mitkä tuovat minulle sitä liikunnan iloa. Aion kokeilla myös uusia urheilulaja kuten joogaa ja crossfittiä!

Syödä paremmin, tästä olen aika hyvin pitänyt kiinni. Olen korvannut monia herkuttelupäviä terveellisemmillä herkuilla ja jättänyt töissäkin turhat iltapäiväkeksikahvit pois ja syönyt niiden sijasta hedelmiä. Lisäksi olen kokeillut uusia reseptejä ja syönyt oman kropan mukaisesti. Niinhän se on, että mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi muille. Kokeilemalla löytää itselleen sen sopivan ruokavalion.

Venyttely. Tästä olen ehkä eniten innoissani ja saanut tuloksia. Olen ottanut tavaksi tehdä spagaattiharjoituksia noin kolmena iltana viikossa ja tuntuu, että vaikka hitaasti sitä edistyy niin kuitenkin edistyy. Jos joskus sen spagaatin saan pohjaan niin voin sitten julkaista tästä kuvasarjan :).


Uudet lajit. Hmm, tässä olen ehkä huonoiten onnistunut. Kuitenkin olen ottanut tavaksi käydä silloin tällöin lenkillä, ihan liikunnan ja ulkona olemisen ilosta. Olen tehnyt salilla eri juttuja kuin aiemmin ja siten saanut lisäenergiaa treeniin. Olen myös ilmoittautunut puistojoogaan muutaman viikon päähän eli on tälläkin saralla ihan hyvin onnistuttu!

Tämä ei tietenkään lopu tähän vaan Cosmon Bootcamppi oli hyvä alkusysäys tavoitteiden saavuttamiseksi. Ainakin sen spagaatin aion painaa pohjaan. Uhotaan nyt vaikka että kesään mennessä. Nyt se on pakko tehdä kun on julkisesti luvattu, haha :)

Mites muiden fiilikset?

xx,

Sanna

valokuvaajantytar.com

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram