Sain viikonloppuna synttärilahjaksi uuden menopelin ja kävimme eilen vähän auringonlaskiessa kuvailemassa. Mun vanha pyörä on ollut mulla vuodesta 2002 ja se on kertaalleen varastettukin, joten oli kyllä ihan korkea aika hankkia uusi. Mun uusi pyörä on merkiltään Occano ja ostettu siis Stadiumista. Mun pyörän vaatimuksiin kuului ehdottomasti etukori! Kuinka kätevää kun siihen voi laittaa laukun tai ostokset eikä tarvi kaikkea kantaa selässä, tai mikä pahempaa, viritellä ruokakasseja tangolle keikkumaan, been there! Lisäksi halusin pyörän joka on kivan näköinen, kevyt polkea ja on vähintään 7 vaihdetta. Pitkään taistelin tämän ja yhden Crescentin hybridipyörän välillä, mutta lopulta tämä vain tuntui enemmän omalta.

Käytiin tosiaan eilen illalla Even kanssa nämä kuvat nappaamassa kun sisältä katsottuna ulkona näytti vallitsevan ihana aurinkoinen kevätilma. Totuus oli kuitenkin toinen. Aivan hyytävä viima ja muutenkin tuntui, että olisi miinusasteita ja sain tehdä kyllä kunnon työn, että sain sormieni sinisen punaisen värin edes vähän peittoon. Kuitenkin kuvat onnistuivat musta hyvin ja yksi asia minkä olen oppinut valokuvaamisesta on, että joskus hyvä kuvan eteen pitää vähän kärsiä. :)

P.S Huomasin juuri, että tällä viikolla MyCosmon puolella on viikkotehtävänä esitellä oma pyöränsä, menipä hyvin yhteeen tämä :)

Sanna

valokuvaajantytar.com

:)

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram