Yleensä postailen tänne MyCosmon puolella lähinnä mun tyyliä käsitteleviä juttuja kuten asukuvia ja ostoksia yms. Nyt kuitekin haluan jakaa myös teidän kanssa vähän meidän viime viikkoisen Åren matkan kuvia. Sillä olihan maisemat aivan u p e a t! Aurinko paistoi joka päivä ja auringon nousut ja laskut olivat ehkä ne kauneimmat. Kaiken lisäksi ihmisiä oli aika vähän rinteissä kun oltiin off-seasonin aikaan niin saatiin rauhassa lasketalla (ja kuvailla). Siitä olikin jo tovi vierähtänyt kun olin itse rinteessä, mutta onneksi taidot eivät olleet ruostuneet mihinkään, kunto sen sijaan oli.. hah! Kertaikaikkiaan meillä oli ikimuistoinen reissu ja jäi sellainen tunne, että tonne vielä palataan :)

 

 

Kommentit (2)

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Äre on kiva paikka! Olen kaks kertaa koulun kanssa käynyt lukioaikoina ja viihyin myös :) Kypärästä saat 200 pistettä plussaa muuten!

Valokuvaajan tytär Sanna
Liittynyt30.11.2015

Haha, kiitos! Kypärä on kyllä kätevä sillä se ei vaan suojaa mutta myös mukavasti lämmittää koko päätä paremmin kuin mikään pipo koskaan! :) Åre oli kyllä tosi ihana paikka ja pakko päästä uudestaan! Kiitos kommentista ja ihanaa sunnuntaita! :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram