Mitä Toukokuun toivelistaltani löytyy?


Lierihattu
Aivan mahdottoman kova hinku olisi saada kesäksi uusi lierihattu. Mulla on jo yksi, Thaimaasta vuonna 2011 ostettu kulahtanut lätsä, joten uudelle olisi jo kaapissa tilaa. Lierihattu on kätevä, sillä tyyllikyyden lisäksi se suojaa myös päätä auringonpistoksilta ja naamaa palamasta, jotka molemmat mulle käy varsin helposti kesällä.

Värikäs Rantakassi
Kesä ilman supersöpöä ja tyylikästä rantakassia ei ole kesä! Kollaasissa oleva kassi on Accessorizen ja juuri tuollaista olen etsinyt. Tuo olisi melko täydellinen kassi♥

Farkkutakki
Viileisiin kesäiltoihin. Ei terassilla ole joka yö toppikelit, joten yksi farkkutakki kannattaisi löytyä jokaisen kaapista. Tosin, itseltäni ei vielä täydellistä yksilöä löydy... Farkkutakki sopii niin maximekon, kuin shortsienkin kanssa ja menee vieläpä syksyllä koulujen alkaessa koulussa. (toisaalta saa nähdä alkaako koulut....)

Rannekello
Kello missä on kultaista. Kiitos tänne heti ja nyt. Itseasiassa sain jo isoäidiltäni yhden vanhan ihanan  kultaisen kellon, mutta tuollainen massiivisempi kultainen on hakusessa. Samoin joku söpön värinen ja kivalla taustalla varustettu hempsistely kello.

Invisibobbleja
En omista vielä ja helposti katkeileville hiuksilleni noista voisi olla hyötyä, eikös?
Ja kaiken lisäksi ne ovat hauskan näköisiä♥

Varvassandaalit & Valkoiset tennarit
Molemmat huisin epäkäytännöllisiä, mutta haluaisin silti molemmat. Varvassandaalit usein hiertää rakkulan varpaiden väliin ja valkoiset kengät menee kakkaiseksi parin käyttökerran jälkeen. Silti ne jotenkin kuuluvat jokaiseen kesään. Valkoiset kengät taidan kotiuttaa ihan henkkamaukasta, eipä ole rahallisesti niin suuri menetys kun likaantuvat.


Nämä kaikki kuuluvat toivelistalleni, mutta nyt on säästökuuri Thaimaan matkaan menossa, joten osa jää varmasti hankkimatta. Onneksi ylppärit lähestyvät, jospa vaikka tuollainen kello napsahtaisi lahjaläjään, vaikka omasta takaa♥


~Taru

Kommentit (1)

Seuraa