Hellurei!

Tämä on lähinnä tällainen testikirjoittelu, sillä olen aivan ulalla tämän MyCosmon kanssa!
Todella hyvä idea kyllä tällainenkin sivu, mutta hieman enemmän ohjeita olisi kiva löytää mm. just näiden postauksien/artikkeleiden julkaisuun. Tai sitten vain en löytänyt ohjeita, sekin on mahdollista.
Olen välillä aika uuno.

Kuitenkin, voisin hieman esitellä itseäni:

Olen 18-vuotias abiturientti Kuopiosta ja kirjoittelen Taru's Collection nimellä pyörivää blogia.
Lähellä sydäntäni ovat oikeastaan kaikki ihana mikä elämään kuuluu. Muoti, ystävät ja harrastukset siinä päällimmäisenä. Olen Cosmon, TakeAway-kahvin ja kasvorasvan suurkuluttaja. Rakastan myös kaikenkarvaisia elukoita ja myös toivottavasti-ei-niin-karvaisia-miehiä sekä villasukkia.

Olen heräteostaja ja alehaukka. Pukeudun yleensä arkisin tavallisen tylsästi ja mukavasti. Kuitenkin kun on aikaa panostaa, niin tykkään laittautua ihan kunnolla. Vaatekaappini on täynnä, mutta silti ei ole ikinä mitään päällepantavaa. Rakastan niin pastellivärejä kuin rokahtavampiakin vaatteita.Silloin tällöin kun on aikaa, suunnittelen ja ompelen itse vaatteita. Useimmiten se jää siihen suunnitteluun koska aikaa ei koskaan ole tarpeeksi... 

Harrastuksiini kuuluu tanssi, akrobatia, pariakrobatia, ilma-akrobatia ja bloggaus. Rakastan myös valokuvaamista sekä valokuvissa esiintymistä. Esiintyminen kaikessa kauheudessaan on muutenkin ihanaa!

Uskallan näyttää mielipiteeni, toki asiallisesti.Ymmärrän, milloin tulee pyytää anteeksi ja osaan yritän olla mukava myös niille joista en niin paljoa pidä. Olen perus positiivinen ja iloinen ihminen ja suhtaudun elämään realistisesti. Ja joka viikko lotto on pakko tehdä jos sieltä sattuisi vaikka napsahtamaan voitto.

Haaveilen kunnon rantalomasta ja omasta kämpästä.
En voisi elää ilman ystäviäni, he ovat minulle kaikki kaikessa♥ 

Jos haluat tutustua minuun enemmän, klikkaile itsesi blogiini

www.trucollection.blogspot.fi

~Taru

Kommentit (2)

Vierailija

Hei Taru!

Alapalkista löytyy osio Lost? http://mycosmo.fi/lost/, jossa on ohjeita MyCosmossa toimimiseen :) Toivottavasti niistä on apua, myös minulle saa laittaa milloin vain mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Emme malta odottaa, että jatkat kirjoittamista Newsroomissa! :)

Seuraa