Moni varmaan tietää sen tunteen urheilukauppoihin astuessaan, miten treenimotivaatio pomppaa 120% ylemmäs mitä se oli aiemmin? Minulle käy ainakin joka kerta näin, mutta onneksi se motivaatio pysyy myös kaupasta parin kassin kanssa poistuessa. Uusilla treenikamoilla voi nostattaa hyvin motivaatiota saada se haluttu kesäpeppu.

 

Itselleni viime aikoina olen hankkinut parit housut sekä yhden ihanan paidan. Kaikki nämä ostokset olen shoppaillut Stadiumista, joka tällä hetkellä pitää paikkaansa mun lemppariurheilukaupan kultapaikalla. Koko kauppa innostaa urheilemaan!

Molemmat treenihousut ovat SOC-merkkiset, hyvän hintaiset ja laadukkaat. Mustat housut ovat 3/4 lahkeiset ja mukavat päällä, mutta miinuksena löytyy takapuolella oleva tuuletusaukko, josta paistaa alusvaatteet läpi. Pitkä paita on ihan must näiden kanssa, muuten kyllä tykkään näistä tosi paljon.

Siniset housut ovat pitkälahkeiset ja tämän hetken ehdottomat lempparit. Noissa mun olematon takapuolikin näyttää ihan siedettävältä! Plussana pehmeä materiaali ja se, ettei alusvaatteet paista noista läpi.

Niken Just Do it.-paita lähti mukaan myös Stadiumista, tosin ei Suomesta vaan Tanskasta. Paita oli alennuksessa ja euroissa olisiko paita maksanut noin 10 €. Olin jo pitkään himoinnut tätä, joten eihän sitä kauppaan voinut jättää ♥

 

Nostaako teilläkin uudet urheiluvarusteet treenimotivaatioita?

 

~Taru

 

Kommentit (0)

Seuraa