Tänään kävin hakemassa Suomalaisesta kirjakaupasta itselleni The Carrie Diaries-kirjan.
Nyt on taas yksi syy olla ylpeä: kirja on kirjoitettu englanniksi! Olen tosi huono enkussa, soitan aina kavereille ennen näitä otsikoita että onko oikein kirjoitettu... Ja alustavissa tuloksissa kirjoitin ilmeisesti B:n pitkästä enkusta. Menen uusimaan sen keväällä, joten aloitan nyt superenkku-urakan ja luen, kirjoitan ja kuuntelen paljon kaikkea englanniksi. Toivottavasti näistä on sitten hyötyä keväällä, sillä tavoitteena olisi saada C englannista. Tässä kirjassa tulee olemaan mulle kyllä haastetta, mutta aihe on kiinnostava ja teksti helppoa, joten enköhän urakasta selviydy.


Neule - Vero Moda
Farkut - BikBok
Kengät - Viiviltä lainassa 

Rakastan lukemista! Harmittaa aina, ettei ole aikaa uppoutua tuntikausiksi lukemaan, sillä olen kuitenkin päivät koulussa, illat treeneissä ja viikonloput töissä. Jostain kuitenkin aina sellainen pieni hetki löytyy, jolloin laitan kotiin kynttilän palamaan, villasukat jalkaan, teetä kuppiin ja uppoudun kirjaan. En kuule enkä näe mitään, elän vain kirjan tarinaa. Tavallaan näen tapahtumat kuin elokuvana pääni sisällä. 

Pidättekö te muut kirjojen lukemisesta?

~Taru

Kurkkaa blogini postaus

Kommentit (2)

Taruppi
Liittynyt18.11.2015

En vielä kovin pitkälle, mutta ainakin tähän asti olen tykännyt tosi paljon :) Tosi helppolukuista englantia ainakin mun mielestä :3

Seuraa