Parhaimpia kirjoja rannalle, ovat kirjat, joihin uppoutuu täysin. Tunnitkin saattavat vierähtää nopeasti, kun kirja on mielenkiinroinen ja mukaansa tempaava. Listasinkin muutaman suosikkikirjani kesälle, joiden parissa aika vierähtää nopeasti, yhä uudestaan ja uudestaan.

Leena Lehtolainen: Minne Tytöt Kadonneet

Todella koskettava ja hyvin mukaansatempaaja kirja! Rakastan Lehtolaisen Maria Kallio-kirjoja ja tämä on ehdottomasti yksi suosikkini niistä. Kirjassa selvitetään kolmen maahanmuuttajatytön katoamisia ja neljännen kuolemaa (tottakai tapahtuu paljon muutakin, mutta säästän ne kutkuttavat juonenkäänteet teille luettavaksi). Kannattaa lukaista myös muita Lehtolaisen dekkareita, kertaakaan en ole joutunut pettymään.

J.K. Rowling: Harry Potter-sarja

Kyllä, me kaikki olemme joskus nuorempina lukeneet ne ja saatamme pitää uudestaan lukijoita hieman outoina, mutta suosittelen ottamaan kirjan käteen ja aloittamaan Potterin elämän aivan alusta. Mikäs sen mukavampaa, kuin kadota rannalla Tylypahkan käytäville. Kirjat ovat parempia kuin muistelet!

Candace Bushnell: The Carrie Diaries & jatko-osat

Kevyttä rantalukemista, helppolukuista myös englanniksi. Mukavaa teinihömppää, mutta silti varsin mielenkiintoista. Hauska nähdä, miten Carrie tapasi Samanthan ja loput tytöistä. Draamoilta ei vältytä, mutta mitäpä kirjat olisivat ilman draamoja ;)

Nora Robertsin kirjat

Erityisesti voisin suositella Avaimet Onneen-kirjaa, joka on Majatalo-trilogian ensimmäinen osa. Luin itse tuon ensimmäisen osan reipas vuosi sitten ja tänä kesänä ajattelin jatkaa projektia. Kirjoissa on mukavasti romantiikkaa, suhdesolmuja, draamaa ja jopa jännitystä, elikkä niihin ei heti kyllästy. Suosittelen!

Plus tottakai kaikki lehdet kuuluvat rantakassiin automaattisesti!♥

 

~Taru

Kommentit (0)

Seuraa