...Olen ollut hyvinhyvin kiltti tänä vuonna....

...Joten voisitko kiikuttaa minulle muutaman paketin?

Koska olen bloggaaja ja erityisen kiireinen ihminen, toivoisin sinulta iPadia, tuota ihanaa 9,7" Retina-näyttöistä teknologialaitetta. Jos tuohon saisi muistikortinlukijan mukaan, olisin tositosi iloinen. Miten helppoa olisikaan treenien välissä bussissa istuessa räpeltää postauksia ihanille lukijoilleni ja samalla säästää aikaa kotona läksyjen tekoon ja lukemiseen? 
Jos joulupukki yhtään rakastat minua, niin tuot tämän minulle. En kestä kohta enää ilman!

Koska nyt on kylmä talvi, ja olen vilukissa, toivoisin sinulta pehmoista Aamutakkia johon voisi sunnuntai aamuisin kietoutua. Vaaleanpunainen olisi kiva väri, se on sopivan tyttömäinen minulle. Eikö olisin ihanaa, että myös minä saisin rentoutua näin kiva takki päällä teekupposen kanssa aamuisin?
 
Kuten pukki tiedätkin, olen kenkäholisti, joten lahjakortti Biancoon ei olisi pahitteeksi. Sillä saisin taas tyydytettyä kenkähimoani hetkeksi. Tiedän että sinusta kenkiä voi olla liikaa, mutta rakas Pukki, kenkiä ei voi olla koskaan liikaa. Tämä on sellainen naisten juttu, joten ymmärrän että se on sinulle hieman vieras asia.
 
Suklaata tarvitsee joka joulu. Mutta rakas pukki, älä tuo sitä paljoa. Minulle riittäisi yksi konvehti paketti, sillä viimekin vuonna söin vielä heinakuussa joulusuklaitani. Mielellään Pandan rasia kiitos.
 
Villasukkia käytän myös kesäisin, ja olen taas onnistunut rikkomaan varmaan viidet villasukat tämän vuoden aikana, joten eikös olisikin kiva, jos toisit minulle muutaman parin villasukkia? Mielellään sellaisia sukkia, jotka olisivat erityisen lämpöiset ja yhdet voisivat vaikka olla pörröiset. Ja vaaleanpunaisesta mustiin, värillä ei ole väliä ollenkaan. Lämpöisyys on tärkeintä!
 
Joulupukkiseni, tiedän etten ole lukenut paljoa tänä vuonna, joten voisitko tuoda minulle jonkun kivan kirjan ensivuodeksi? Mielellään englanniksi joku hömppäkirja, Nora Robertsilla on kivoja kirjoja. Kyllähän sinä tiedät mistä tykkään. Jos et tiedä, kysäise äidiltäni mistä hän tykkää, meillä on aika sama maku.
 
Kiitokset jo etukäteen♥
 
~Taru

Kommentit (2)

Seuraa