1. Unipöksyt

Näistä mies tuskin pystyy kieltäytymään, etenkin rentoja iltoja rakastava mies tulee pitämään näistä, ellei hän satu olemaan aivan bokserimiehiä.

2. Paita tai villapaita

Näille on aina hyötyä, ja etenkin jos mies sattuu pitämään huolta tyylistään, on jokin miehen tyyliin sopiva paita varmasti mieleinen. Neulepaita on kanssa lämmin näin talvisin. (ja jos lahjansaajan tyyli on vähän hukassa, tässä on oiva tilaisuus yrittää korjata sitä)

3. Bokserit

Perus paketti boksereita. Ei voi mennä huti, hän käyttää niitä varmasti. Muista vain tarkastaa koko etukäteen, koska kukapa haluaisi käyttää liian kiristäviä pöksyjä...

4. Vyö

Jos on varaa, osta hieman hienomman merkkinen vyö, esimerkiksi vaikka Dieselin tai Emporio Armanin. Jos taas budjettisi ei ole noin suuri (minulla ei olisi:D) niin Jack&Jonesistakin löytyy hyviä vöitä, huomattavasti halvemmalla. Pysyypä miehelläkin pöksyt jalassa - silloin kun on tarvis.

5. Miesten tuoksut

Tässä kannattaa olla ovela! Jos satutte pyörimään kaupungilla, ohjaa mies ovelasti miesten osastolle ja selvitä, mikä hänen suosikkituoksunsa on.  Jos taas ei meinaa onnistua, ota selvää mitä hänellä aiemmin on ollut ja osta hieman saman tyylinen. Ai vitsit, oletteko muuten haistelleet tuota Dieselin Only the Brave tuoksua, tuota sinistä nyrkkiä?

6. Salivarusteita

Vehkeiden pitää miehellä olla kunnossa, jos hän käy salilla. Treenikassi on oiva hankinta miehelle, joka on päättänyt aloittaa saliuransa tai on aloittanut jo, mutta edellinen kassi haisee pahemmalta kuin haisunäädän pieru.
Tosi salifanaatikolle taas treenijuomashakeri olisi aika hyvä, ja lisänä vielä jotain proteiinijauhetta tms jos hän tykkää sellaisilla sotkea. Ei voi mennä vikaan.

Nämä lahjaideat soveltuu tosiaan poikaystävälle, kaverille, serkulle, isälle... Kenelle miehelle vain olet lahjaa hankkimassa! Mulla ei nyt tänä jouluna ole yhtään miestä lahjontalistalla, mutta halusin silti tehdä tällaisen :)

 

~Taru

Sama postaus ilmestyy huomenna blogiini!

Kommentit (0)

Seuraa