Palkkapäivää odotellessa

Tuossa pari päivää sitten ystäväni raahasi minut biancoon katselemaan kenkiä. 
Tällaiselle kenkäholistille kuin minä, kenkäkaupat ovat yhtäaikaa taivas ja helvetti: niin paljon ihania kenkiä, mutta liian vähän rahaa ostaa yhdetkään. Melkein itkin verta kun jouduin lähtemään kaupasta tyhjin käsin pois ja kaverini kantoi Biancon muovipussia kenkäonnellisuus hymy kasvoillaan.

Ihastuin siis kaksiin I-H-A-N-I-I-N kenkiin jotka ovat loistavat juuri talveksi, syksyksi ja kevääksi. Kun palkkapäivä napsahtaa ensiviikolla, on minun pakko kotiuttaa toiset noista kotiin, vaikka ostoslistalla olisi myös matalapohjaiset talvikengät. Nekin itseasiassa löysin jo, mutta jätin vielä hyllyyn.

Nämä ihanuudet ovat varmaankin ykkösenä tuolla ostolistalla. Asiaan vaikuttaa aika paljon se, että Kuopiossa on enää 1 pari noita ja nettikaupasta loppunut, joten ihan tosissaan suutun jos en mistään saa näitä. En omista yksiäkään ylipolvensaappaita, ja noissa oli juuri sopiva korko: ei liian korkea, muttei liian matalakaan. Noissa voisi juosta vaikka maratoonin jos olisi aivan pakko. Harmi, ettei noissa ole lämmintä vuorta, ja 38 kokoon ei mahtunut villasukkaa. Mutta toisaalta, en haluaisi pilata näitä kovassa pakkasessa, ja arkena en kovin paljoa ulkona juokse. 

Usein ylipolvensaappaissa tuo reiden osa on mulle liian leveä (vaikka mulla on omasta mielestäni liian bodatut reidet o.o) ja pohjeosa liian kapea. Näissä kengissä ei kumpaakaan ongelmaa ollut, sovitin noita farkkujen kanssa mutta en usko että sukkistenkaan kanssa tulisi ongelmaa reiden kanssa.
Nämä ihanuudet oat Täältä. 

Sitten nämä toiset kaunokaiset. Aivan täydelliset talvinilkkurit! Noiden sisällä on pehmeä karvavuori, tuntui kuin varpaat olisivat päässeet taivaaseen... Tuonne ei edes villasukkia tarttee alle, koska karva ainakin tuntui tosi lämpimältä. Nuokaan eivät ole mulle liian korkeat, vaan aika sopivat arkikäyttöön. Erityisena plussana tuo päkiän alla oleva pohja, ei varmaan liukastele niin helposti! 
Nämä kaunokaiset täältä näin!

Huomaa, että mustat kengät on tällähetkellä minun mieleeni. Ne sopivat kaikkeet, eivät mene niin nopeasti likaiseksi ja ovat aina tyylikkäät. Harmi kun lotossakaan ei tullut voittoa, muuten olisin jo tänään juossut hakemaan nuo kengät :(

Mitäs tykkäätte näistä?

~Taru 

Kommentit (0)

Seuraa