Katseen kääntävä paljettiunelma

Aivan ensimmäisenä katseeni kiinnittyi noiden viiden upean mekon joukosta tähän upeaan mustaan paljettimekkoon. Jo viime vuonna olin etsimässä täydellistä mustaa paljettimekkoa ja en löytänyt hyvää mistään. Nyt kun näin tämän täällä, en melkein uskonut silmiäni: mekko on juuri sellainen millaisesta unelmoin jo wanhojen tanssien jatkomekoksi. Vaikka kyseiset pippalot ovat jo ohi, keksin tälle mekolle monta käyttöä.

Tyttöjen cocktai-illanistujaisiin...
Synttärimekoksi tammikuulle...
Hienompaan ravintolaan...

 Listaa voisin jatkaa vaikka kuinka pitkään!

Erityisesti rakastuin tässä mekossa tuohon avonaiseen selkään. Edestä mekko ei ole paljastava, vaan paljetit tekevät etuosasta erittäin näyttävän. Selkäosa tekee mekosta seksikkään ja viettelevän, mutta etuosan ollessa umpinainen, mekko ei ole liian tyrkky ja näyttävä. Isänikään ei katsoisi minua pahalla jos pitäisin tällaista mekkoa juhliessa.

Mekon malli sopii minusta mahtavasti paljetteihin. Hieman kellotettu hame tekee mekkoon ihanan söpöysefektin, etuosa ei laita "tissejä tiskille" vaan selkäosa näyttää hienostuneesti hieman paljasta pintaa. Paljetit antavat mekolle asennetta ja sitä kaivattua blingblingiä synkään syksyyn ja tulevaan talveen.

Mekon yhdistäisin juuri perinteisiin (ja korkeisiin) mustiin avokkaisiin. Toisaalta, hillityt tumman hopean sävyiset korot voisivat käydä tähän hyvin! Laukuksi kävisi kenkien väriin sopiva kirjekuorilaukku. Asusteiden ei pidä mielestäni olla kovin näyttävät tämän mekon kanssa, sillä itse mekko on se, jonka tehtävä on ne katseet kääntää.

Mites sitten kun on vaaleat hiukset ja vaalea iho?
No ei haittaa ollenkaan, sillä en usko että vaaleaihoiset näyttäsivät tässä "liian kalpeilta", sillä mekossa on hopeaa noissa paljeteissa. Itse tykkään käyttää myös ihan mustia mekkoja muutenkin paljon, enkä kalpeahkona ihmisenä koe niiden tekevän minusta yhtään sen vaaleampaa kuin olen. Musta sopii yksinkertaisesti melkein kenelle tahansa. 

Ja hei katsokaa miten ihanan pitkiksi tämä mekko tekee jalat!♥

~Taru

Kommentit (0)

Seuraa