Heipsan pitkästä aikaa!

Tässä lähiaikoina on tosiaan tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, muun muassa kuukausi sitten muutin ensimmäisen kerran yksin. Yksin asuminen on kyllä ollut ihanaa, ei valittamista lainkaan. 

Sisustus alkaa pikkuhiljaa olemaan kunnossa. Unelmasisustus toisaalta ei koskaan ole valmis! Päiväpeitto on ainakin vaihtumassa, yksi matto sekä pari koristetyynyä puuttuu, olkkarin verhotanko uupuu vielä verhoineen... Mutta kyllä tämä jo kodilta tuntuu. 

Kynttilät ovat nyt syksyllä ihan lemppareita! Yöpöydällä olevat kynttilät ovat itseasiassa kohta jo loppuun poltettu, elikkä reissu kynttiläkauppaan on edessä. Karvamatto on myös siis ostoslistalla, se pehmentää ja antaa mukavasti asuntoon lämpöä kylmän talven tullessa. 

Asunnon värimaailma tulee olemaan yksinkertainen. Valkoista ja harmaata pohjana jokaisessa huoneessa, sillä jo itse seinät ja peilikaapit vaativat ne värit. Makkariin lisään niiden seuraksi hieman ruskean sävyjä antamaan pehmeyttä ja lämpöä.

Olkkariin taas tehosteväriksi valkkasin otikkokuvassa olevan kukan värin, pinkahtavan violetin. Tehosteväri on sisustukseni avain tällä hetkellä! Kolme väriä, kaksi simppeliä ja yksi rohkea - yksinkertainen mutta toimiva yhdistelmä!

Mitäs pidätte yksityiskohdista?

~Taru

Kommentit (0)

Seuraa