Syksyn himotuin takki villitsi minutkin!

Fur Jacket - H&M / Jeans - Seppälä / Boots - Marco Tozzi / Bag - Glitter / Ring - Glitter / Belt - H&M

 

Nyt syksyn tullen karvatakit ja -liivit ovat tulleet taas kovasti pinnalle. Tänä vuonna olen vielä erityisesti rakastunut noihin ihanan lämpimiin vaatteisiin. Karvatakit ja -liivit ovat tällaiselle vilukissalle oikein sopivia vaatteita. Olenkin bongannut mm. Gina Tricotista pari ihanaa pörröistä takkia ja varmasti hankin ne palkkapäivän saapuessa. Tai ainakin toisen.

Viime talvena hankin alennusmyynnistä tämän H&M:n karvatakin, joka on kokoa 42. Oli vain pakko saada tuollainen turrukka, joten otin sitten "hieman" suuren koon. Kuitenkin koko-ongelma oli ratkaistavissa pienellä punosvyöllä, joka myöskin on hankittu H&M:ltä joskus aikoja sitten. Jotta pörröoinen lookki olisi täydennetympi, vetäisin jalkaani karvasaappaat. Rakastan korkokenkiä, enkä kyllä koskaan kadu noiden hankkimista. Saappaat ovat vielä oikein hyvä tapa päästä korkojen päälle talvellakin. 

Lisäsin hiuksiini myös hieman tuuheutta kääntelemällä latvoja, harmi etteivät hiukseni koskaan pysy koko päivää tuollaisina, vaikka aineita tukkaan löytyy kyllä melkein joka lähtöön. Pitäisi varmaan tutustua tupeerauksen saloihin paremmin ja käyttää aikaa harjoitteluun.

 

Mitäs pidätte tästä lookista? :)

 

~Taru

Kommentit (0)

Seuraa