Olkkari inspiraatiota

Olohuone

Värimaailma olkkarissani olisi aika perinteinen: vaaleaa, harmaata, beessiä ja hieman väripilkkuja. Ja tottakai hopeisia yksityiskohtia, kuten kynttilänjalkoja sekä lasisia kynttiläkippoja ja Aaltovaaseja. Ei tietenkaan kovin paljoa, mutta lasipinnat jotenkin kuuluvat minusta olohuoneeseen. Tuoreet kukat Aaltomaljakossa näyttävät ihanilta♥

Ja sohva on ehdoton ja pakollinen! Mieluummin luopuisin ruokapöydästä kuin sohvasta. Voi olla, että joudun lähiaikoina tekemäänkin päätöksen tai jonkin kopromissin sohvan ja ruokapöydän väliltä. Joihinkin asuntoihin niitä on vain vaikea saada kunnolla. Pitää varmaan tutustua Herra Mittanauhaan ja ruutupaperiin.

Ja koska syksy saapuu, on kynttilät ostoslistalla. Te tuovat ihanaa lämpöä viilenevään kotiin ja värikkäillä kynttilöillä saa helposti muuteltua huoneen värimaailmaa. Jos pinkki kyllästyttää, vaihtaa turkoosiin ja kohta koko huonekin näyttää ihan erilaiselta!

Iskeekö teihin tällainen sisustustyyli?

~Taru

Kommentit (2)

Vierailija

mäki just samantyyppistä sohvaa olen etsinyt, mutta kun vaadin liikaa niin en oo löytäny vielä täydellistä :D haha
haluaisin et se ois valkoinen, mut sehän on viikon päästä heti likainen kun mustista farkuistaki saattaa lähteä väriä :D ajattelin, et kai luonnonvalkoinen ois kans kiva.. vaalea kuitenki mut ei valkoinen :) ja etsin myös sellaista sohvaa, et siitä sais vielä tarvittaessa hyvän sängyn.. toivon kuitenkin kovasti, et sellainen jostain löytyisi <3

Taruppi
Liittynyt18.11.2015

Mullakin alkaa aivan kohta sohvan etsintä, joten voi olla että olen kuukausia sohvattomana :D Olen itsekin nirso tuollaisten ostosten suhteen. Ja vuodesohva olis kyllä paras kaikista! Kyllä se oikea yksilö vielä löytyy :)

Seuraa