Heipsan! 

Koska jouluun on enää niin pieni aika, ajattelin koota neljä erilaista asua, neljään erilaiseen jouluun. 
Rakastan Polyvorea ja näiden kollaasien rakentelua, jos kiinnostaa mitä muuta olen väkerrellyt, käy kurkkaamassa Polyvoreni.

Asu 1


Kaikki varmaan jossain vaiheessa Joulua aikoo käpertyä sohvan nurkkaan tai kullan kainaloos, joten mikäs silloin olisikaan parempi kuin rento ja pehmeä oloasu? Punainen aamutakki sopii jouluun lämpöisyyden ja värinsä puolesta. Sitten vain tossukat jalkaan ja vähän kevyempi yöpaita päälle (ettei tule lämpöhalvausta) niin ihanan rento joulu on taattu.

Asu 2


Jos Jouluusi kuuluu sukulointia tai viimehetken kaupungilla juoksemista, kannattaa vetäistä päälle kiva neule, punaiset farkut, ruutu kaulaliina sekä pörröinen karvalaukku. Jalkaan kaapistasi varamsti löytyvät mustat nilkkurit ja asusi viimeistelee yksinkertaiset korvakorut ja sormus. Punaisen, mustan, valkoisen ja harmaan yhdistelmä ei petä koskaan, ei myöskään jouluisin. Asu sopii rentoihin sukulaisreissuihin tai päiväseltään vaikka rentoon ravintolaan.

 Asu 3


Kuuluuko Jouluusi hienommat sukulaisissa käynnit tai jokin hienompi ravintolareissu, mutta et taas haluaisi vetäistä päälle punaista? Käytä kultaa! Kulta on yksi Joulun väreistä ja tänä jouluna sitä uskaltaa käyttää vähän ronskimmin. Kultaiset farkut tai housut yhdistettynä valkoiseen paitaan ja UGGeihin on täydellinen vähän hienompi asu tänä jouluna. Sitten vielä suurempi kello käteen ja sormus sormeen. Muuta ei tarvitse, hiusetkin voit vetäistä ponnarille. Kultainen on vaatteissa tänä  jouluna (minun muotimaailmassani ainakin) tosi in vaikken muuten kultaa tykkää käyttää. Tämän sävyinen kulta kuten tässä kollaasissa on mieleeni. Tätä voisi käyttää jo pikkujouluissakin ;)

Asu 4


Joskus olisi todella siistiä viettää oikein Deluxe-Joulu. Sukulaisten kesken upea pukukoodi ja jouluherkkuja oikein fiineissä merkeissä. Jos minulla olisi sellainen joulu, tai menisin miehen kanssa syömään hienosti jouluaattona tai -päivänä, niin voisin pukea näin ihanan ja kauniin asun päälleni. Rakastan tuota valkoista viittaa! Harmi, ettei ainakana suomessa ole tapana pitää mitään luxus jouluja. Tämä asu menee kylläkin myös upeisiin pikkujouluihin!

Mikä oli lempparisi?:)

~Taru

 

ps. kurkkaa blogistani Joulukalenteri-luukut♥

Kommentit (0)

Seuraa