Jaahas, se olis syyslomat vietetty ja "arkeen" palattu. Ihan arjeksi ei kuitenkaan tätä elämää voi täällä kutsua.
Syysloman puitteissa tuli heitettyä päiväreissu Belgian puolelle Antwerpeniin, josta kerron myöhemmin ihan omassa postauksessaan ja loppu viikko vierähtikin Suomen Manse-maisemissa. Mietin aika kauan lähtisinkö visiitille, mutta oon kyllä tyytyväinen, että menin. Tuli nähtyä monen monta ihanaa ystävää, vähän perhettä, ja tietysti tällä tapaa sain myös lisäaikaa Mikon kanssa hengailuun.

Lohduttavaa oli huomata, kuinka helppoa oli lähteä tällä kertaa. Elokuussa oli vähän toisenlainen meininki, mutta ehkä nyt kun on tajunnut, että hommahan menee oikein leppoisasti ja aika kuluu vähän liiankin nopeasti, niin ei koe tarvetta ikävään ja ahdistukseen. Ja itseasiassa tänne Amsterdamiin palatessa oli olo vähän kuin olisi tullut kotiin. Tokihan tää tavallaan nyt mun koti onkin, mutta se fiilis ehkä vähän yllätti kuitenkin. Tästä on tullut mun paikka, vaikka ihana oli hetkeksi palata vähän Manseenkin. :)

Asukuvat on otettu reilu viikko sitten, kun Mikko oli vielä täällä Amsterdamissa käymässä. Mitäs mieltä ootte asusta? Mä tykkäsin tästä tosi paljon! Ehkä sen takia, että päällä oli paljon kaikkea uutta. Sain vihdoin hankittua sopivat ylipolvensaappaat, jotka onkin olleet aika ahkerassa käytössä, koska rakastan käyttää hameita ja mekkoja. :D Päälle päätyi myös toinen uutuus - ruosteen punainen mokkahame, jonka väriä arastelin aluksi vähän, mutta johon olen ihastunut sen arastelun jälkeen tosi kovaa. Ja varsinkin hameen malli on ihan täydellinen!

Hattu - H&M / Aurinkolasit - RayBan / Neule - Carlings / Takki - Forever21 / Hame - Forever21 / Laukku - American Apparel / Saappaat - Forever21

Kuvat: Mikko McMenamin

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

 

ps. Muista seurata mua myös Snapchatissa! Löydät mut sieltä näppäilemällä hakukenttään susannaplane !

Kommentit (3)

Seuraa