Sinapin keltainen neuletakki on uusin tulokas vaatekaapissani ja oon sen syksyisyydestä (?) ihan innoissani. Syksy on heittämällä lemppari vuodenaikani, mitä pukeutumiseen tulee. Amsterdamissa on vielä toistaiseksi aika lämmin, mutta varsinkin iltaisin tulee melko viileää, joten neule on aikalailla täydellinen vaate tähän vuodenaikaan. En laskisi sinapin keltaista suosikkiväreihini tai edes sinne päinkään, mutta päätin olla avoin uusille jutuille, ja heitettyäni neuleen niskaan, olin samalla hetkellä myyty. Joskus täytyy vähän poistua mukavuusalueeltaan.

Mä en malta odottaa, että pääsisin jo kunnolla koluamaan Amsterdamin vaatekauppojen antimet. Oon oikeasti vältellyt keskustan ostoskatuja ja määrätietoisesti kävellyt myös monien vintageliikkeiden ohi, koska tiedän, että jos menisin sisään, en tulisi sieltä tyhjin käsin ulos, ja nyt mun on pakko vähän kiristellä kukkaron nyörejä. Tää muuttaminen ja uuteen paikkaan asettuminen ei oo ollut sitä ihan halvinta hommaa, kun on pitänyt ostaa kaikkea tänne asuntoon, hankkia pyörä ja salijäsenyys ja niin edelleen. Siskoni on tulossa reilun viikon päästä visiitille, joten ehkä mä sitten annan itselleni luvan ostaa jotain kivaa.

Hattu - Brixton / Neuletakki - Monki / Mekko - Zara / Laukku - American Apparel / Sandaalit - H&M

Kuvat: Mikko McMenamin

Kommentit (2)

Vierailija

Aivan ihanan värinen neuletakki! Ja olen samaa mieltä, että syksy on kyllä parasta aikaa pukeutumiselle! :)

SusannaP
Liittynyt24.11.2015

Eikö vaan?! :---) Neuletakkia olisi löytynyt myös mustassa värissä, johon tykkään yleensä verhoutua lähes päästä varpaisiin, mutta jotenkin tämä sinappinen kiehtoi enemmän!

Seuraa