Lomailu on nyt virallisesti ohi - koulu alkoi nimittäin maanantaina. Vähän eri tavalla tosin, kuin esimerkiksi viime vuonna, koska nyt edessä oli täysin uuteen kouluun meno, eikä luokassa ollut viittätoista suomalaista kaveria, joihin "turvautua" tai joille puhua lörpötellä suomeksi, kun ei aamu kahdeksalta vielä kyennyt englanninkieliseen kommunikointiin. Nyt ei ole niitä suomalaisia, ei ole sitä tuttua TAMK:in C-rakennusta tai alakerran kahvilaa. Aluksi musta tuntui, että olen ihan hukassa. Kaikki tuntui jotenkin super hankalalta, mutta kuten äiti aina sanoo, asioilla on tapana järjestyä, ja niin siinä tälläkin kertaa kävi.

Olen oikeastaan tästä lukuvuodesta todella innoissani, koska opetuksen taso vaikuttaa oikein hyvältä, opettajat rennoilta ja osaavilta ja paikalliset opiskelijat (joita kursseilla on suurin osa) on olleet ainakin tähän asti aivan ihania. Tyypit tuli heti juttelemaan ja otti mukaan porukkaansa. Ihanan virkistävää! Suomessa kun yleensä vaihtarit kulkee omassa laumassaan ja paikalliset omassaan.

---

Postauksen kuvat ovat jo hetken aikaa muhineet luonnoksissa, mutten ole ehtinyt niitä aiemmin julkaisemaan. Räpsittiin kyseiset otokset Millan kanssa mun ollessa vielä Suomessa. Halusin ehdottomasti päästä kuvaamaan tälle hylätylle (tai oletan ainakin sen olevan hylätty) talolle, koska kuten olen aiemmin jo ilmaissut, jokin näissä hylätyissä taloissa mua kiehtoo.

Erityisen innoissani oon siitä, että pääsen vihdoin vilauttamaan teille mun upeaa kirppislöytöä, tumman vihreää mokkalaukkua, jonka bongasin kuin ihmeenkaupalla Helsingin Kaivarin Kanuunasta. Parasta tässä on se, että ennen kyseiselle kirpparille menoa, kerroin Millalle, kuinka haluan löytää itselleni jotain tumman vihreää mokkaista, koska se on tulevan syksyn yksi kiehtovimmista jutuista, ja kuinkas sitten kävikään?! Voisi sanoa, että lykästi aika hemmetin isolla L:llä.

 

Hattu - H&M / Takki - Cubus / Shortsit - Wrangler (2nd hand) / Laukku - 2nd hand / Sandaalit - Mango

      Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

Ps. En tiedä miksi, mutta jostain syystä kuvat muuttuvat pelkäksi pikselimössöksi sen jälkeen, kun lataan ne tänne, enkä tiedä mikä auttaisi. Heeeeelp

 

        BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)

Seuraa