Takki - 2nd hand / Paita (oikeasti playsuit) - Mango / Hame - H&M / Laukku - GinaTricot / Kengät - Nelly.com

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

Ihmeiden aika ei ole ohitse! Puhun nyt siis siitä ihmeestä, kun viime sunnuntaina päädyttiin kuvaushommiin vasta vaille kymmenen illalla, jolloin valoa ei enää järin paljoa ollut, mutta siitäkin huolimatta pikku Olympus E-PLseiskani osoitti kykynsä, ja saatiin kuin saatiinkin otettua suht onnistuneet kuvat, pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Hyvä kamera !!

Päädyin asuun, johon yhdistin sekä nyörityksiä että kahta eriväristä mokkaa. Paitana toimi Mangon playsuit, jonka lahkeet on sen verran lyhkäiset, että ne jäivät juuri sopivasti hameen alle piiloon. Hauskaa, että vaate toimii myös tällä tavoin! Kerrankin päädyin myös kenkävalinnassani korkokenkiin, whooooot?! En siis juuri koskaan käytä korkokenkiä, varsinkaan siis tällaisia "pikkukenkiä", ihan vaan sen takia, etten koskaan jaksa kovin kauaa niillä kipsutella, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen, ja onneksi tein, koska korot tuo kyllä ihan uutta fiilistä kuviin - ja ryhtiin.. hehe

 

Nyt mä alan pikkuhiljaa viikonlopun viettoon, ja onkin tiedossa aika huippu sellainen, koska saan Millan tänne koko viikonlopuksi kylään! :----) Tarkoituksena olisi tehdä mm. muutama täsmäisku kirppiksille sekä vintagekaupoille ja mennä vihdoinkin myös tsekkaamaan paljon hypetystä osakseen saanut Ääniwalli.

 

Seuraa Bloglovinissa ja Facebookissa

Kommentit (0)

Seuraa