Minulla on kokemuksia kuolleenmeren-tuotteista ja käytöstä. Kuolleenmeri sijaitsee Israelin suunnalta, joka on kaunis paikka mutta en ole käynyt mutta sitä on kehuttu. Loistava paikka lomailla ja käy Kuolleenmeren vesissä kellumassa.

Kuollutmeri tunnetaan mineraaliensa paranravista ominaisuuksista. Kuolleenmeren mineraalit auttavat ihoa pysmään terveenä. Niillä on loistava kyky sitoa ja ylläpitää ihon kosteutta, jopa hoitavat ihosairauksia.

SEACRET Mineraali kuolleestamereltä (Kuva: Pinterest/ SEACRET)
SEACRET Mineraali kuolleestamereltä (Kuva: Pinterest/ SEACRET)

Jos sinulla on jonkilaisia ongelmia kasvoissa tai vartaloissa. Suosittelen teille lukijoille Kuolleenmeren-tuotteita joka on otettu hyviä raaka-aineita Kuolleestamerestä ja joista tehdään paljon tuotteita, suurin osa suomalaisista käyttää tuotteita joilla on rasvainen iho, kuiva iho ja normaali iho, mutta jokainen suomalainen on tyytyväisiä näihin tuotteisiin.

Minullakin on SEACRET Minerals From The Dead Sea- tuotteita eli mutanaamio, kasvovesi, vartalovoide ja mutasaippua + sain lahjaksi mutahierojan jonka voin hieroa jalkaterää pehmeäksi. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja käyttänyt niitä tuotteita ja nehän toimii mainiosti kun minulla on rasvainen iho kasvoissa ja on parantunut sekä vähentänyt finnit kasvoistani. Välillä käyn katsomassa ja juttelemassa myyjiä ja ne huomaa kasvoistani hyvää! Välillä ostan sieltä myymälästä lisää mitä minulta on loppu.

Kuolleenmeren-tuotteita eivät ole testattu eläimille!

Jokainen meistä ei tiedä mistä Kleopatran kauneus johtuu? Kleopatra kävi kylpylöissä jossa oli Kuolleenmeren ominaisuuksia ja parantavia ravinteita jotka korjaavat ihoa. Ymmärtäisin Kleopatra rakastaa kauneuteensa 

Seuraa Instagramissa 

SEACRET-tuotteita voi tutustua paikan päällä: 

Turussa:

Skanssi

Hansakortteri

Raisiossa:

Kauppakeskus Mylly

Kuva: Pinteres / SEACRET
Kuva: Pinteres / SEACRET

Kommentit (0)

Seuraa 

Summer Is Beautiful As Woman kertoo minusta ja moneista muuta asiaa, jonka lukijat ovat tervetulleita lukemaan!

Instagram