Huomenta ja mukavaa perjantaita!

Niinkuin puhuin aiemmin, aion ottaa haasteeksi osata tänä keväänä jotain vaativampia kehon hallintaa vaativia asentoja. Yksi niistä on ehdottomasti yhden käden käsilläseisonta. Eilen keksin hyvän taktiikan opetella tätä. Kun jalat avaa tarpeeksi suureen haaraan, on tasapainoilu paljon helpompaa. Tämä onnistuu hyvin oviaukossa. Tarkista kuitenkin, että ovi on hyvin kiinni.

Huomenna ja sunnuntaina vastailen teidän kysymyksiinne! :)

Kommentit (18)

Ella

Pakko kyllä kokeilla itsekin!Eilen sain Essiltä inspiksen kokeilla rystypunnerruksia, joten tämä olkoon sitten seuraava :Dpelottaa kyllä etukäteen.. Joskus ala/yläasteikäisenä tuli seisottua enemmänkin käsillä (tukea vasten) mutta nyt näin "vanhana" hirvittää jo ajatuskin :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Höpöhöpö! Ella sähän oot vielä ihan nuorukainen! Kokeilemaan vaan ;)Hitsi, mua alko kiinnostaa nuo pystypunnerrukset nyt. Veikkaan että ne on siinä videolla minkä Essi laittoi eilen. Pitää katsoa heti kun pääsen omalle koneelle! :)

Anonymous

"Tarkista kuitenkin, että ovi on kiinni."HAHA! Oot hauska. Mutta siis wow, täytyy varmasti käsien lihasten olla hyvässä kunnossa että tohon pystyy! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha, joo voi käydä köpelösti muuten ;) Ja ei tohon paljon vaadita, kun tekee tukea vasten! Suosittelen kokeilemaan. En uskonut aluksi että se voi olla noinkin helppoa. Ilman tukea onkin sitten huomattavasti haastavampaa!

Senja

mitä ihmettä, näyttää ihan mahottomalta ! mun yhdessä kädessä ei varmana olisi tarpeeksi voimaa koko kropan kannatteluun! oot aika magee

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No niin näyttää, mutta ei se ole! Haha. Kokeile ihmeessä Senja! Kyllä sä ihan varmasti jaksat myös ;)

Anonymous

hahaha sain jostain sun aikasemmasta postauksesta jo inspiksen kokeilla vähän omiakin rajoja ja kehonhallintaa ja nyt oonkin koko viikon opetellu päällä seisontaa seinää vasten ja nyt menee jo käsilläkin ja pari siltaakin jo taittuu :Dkiitti inspiksestä :)

Anonymous

Hei! Mua kiinnostais tietää mikä on sun jääkaapin perusvalikoima? Mitä löytyy aina jääkaapista, pakkasesta tai kuivakaapista? Onko jotain nopeita ruokia mihin on aina tarpeet valmiina? Tästä vois tehdä jonkun pienen postauksenkin :)

tiiti

No vau! Pitääpä ottaa tuo yksikätisyys, tai siis kädelläseisonta omallekin projektilistalle!

tiiti

Olin ilmeisesti niin vaikuttunut tästä, että sählään sun kommenttiboksin täyteen :D

Linda

WAU! Löysin sun blogin juuri ja tää on tosi mielenkiintoinen, kiitos! Liityin lukijaksi :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Linda! Onpas muuten sinullakin todella mielenkiintoinen blogi! Täytyy jäädä seuraamaan :)