Niinkuin kerroin, tavoitteenani on opetella hiukan videoiden tekoa. Harmikseni järkkärissäni ei ole videokuvausmahdollisuutta, joten ensimmäinen video on nyt iphonen kameralla kuvattu. Saan helmikuun alussa lainaan vähän paremman kameran, joten sitten voi olla että videoidenkin laatu vähän paranee. Sain inspiksen tähän videoon aamulla kun pakkasin laukkuani ja mietin, että päivästä on tulossa todella pitkä. Siispä tässä nyt koko eilinen päiväni videolla. Aamulla suuntasin Cosmon studiolle ja kuvasimme muotitoimittaja Emman kanssa toisen videon, jossa hän stailaa minulle kolme eri farkku-lookkia. 

Studiolta lähin tapaamaan isääni, kävimme pitkällä sushilounaalla, kiertelemässä Stockalla, istumassa kahvilla ja pelaamassa biljardia. Ennen kotiinlähtöä kävin vielä Stadiumissa Stella McCartneyn Adidakselle suunnitteleman StellaSport-merkin lanseeraustilaisuudessa. Se oli paljon nuorekkaampi ja värikkäämpi kuin olin odottanut ja tykkäsin kovasti. Pääsin vasta puoli yhdeksän aikaan kotiin ja silloin oli edessä vielä Skype-työhaastattelu Nyciin. Pitkä, mutta mukava päivä ja lopussa siis vielä video siitä. 

 

Yritin tiivistää videon mahdollisimman lyhyeksi, jotta sen jaksaa katsoa. Kannattaa vaihtaa laaduksi ensin 720p alalaidasta mutterinkuvasta "Asetukset". Ja kommentteja otetaan vastaan ilomielin! Oliko liian pitkä/lyhyt? Mitä enemmän, mitä vähemmän? Kaikki ehdotukset on tervetulleita :) 

 Kivaa viikonlopun alkua!

 

Kommentit (12)

Mustikka

Kiva pätkä! Saa olla tulevaisuudessa pidempiäkin, jaksaisin kyllä katsoa! :) Ja on kiva kuulla sun ääni, kun on lukenut sun juttuja jo jokusen vuoden (alusta asti)! :)

Jenna

Kivaa, että teit videon :) Mielestäni se olisi voinut olla pidempikin, hyvin olisi jaksanut kauemminkin katsoa. Ja joku kerta olisi kiva, jos tekisit videon, jossa myös puhuisit enemmän, eikä taustalla olisi koko aikaa musiikkia :) Mutta kiva näinkin!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun pidit! Seuraavaksi sitten vähän pidempää ja enemmän höpöttelyä :)

Julia

Voi että kun olit ihana tuossa videolla, mukava kuulla sun ääntä näin pitkäaikaisena lukijana :-)