Moni kaipaili jonkinlaista yhteenvetoa vatsalihashaasteen tuloksista. Harmittelin, etten ollut ottanut kunnon valokuvia ennen haasteen alkua. Ehkä en pystynyt kohtaamaan sitä talven jälkistä laihaläski-masua. Mielestäni kuitenkin kehitystä tapahtui koko haasteen ajan. Ruokavalio tietysti vaikutti eniten vatsalihasten erottuvuuteen. Ja välillä ne ei pilkottanut ollenkaan. 

 

Mielestäni tämä haaste oli tosi kiva, vaikka välillä tulikin vähän kiire keksiä uudet liikkeet. Oli myös tosi kiva kuulla, että monilla oli vatsalihakset kehittyneet huimasti! 

 

Ja kuviahan te haluatte nähdä tietysti. Yritin ottaa samassa huoneessa vertailukelpoisen kuvan, mutta nyt on huomattavasti valoisampaa kuin haasteen alussa.

 

 

Laatukin on mitä on, koska kuvat on kännykällä otettu. Jos jollain on omasta masustaan kehityskuvia haasteen tiimoilta, joita uskaltaa lähettää mulle, olisi kiva julkaista! ;) 

Kommentit (6)

Marianne

Vaikka nykytilanteen kuvan valoisuus hämää tietty niin kyllähän tossa voi hahmottaa sellasen tietynlaisen ryhdistymisen tai lihasten selkiytymisen:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo toi ryhdistyminen on hyvä sana! Tuntuukin, että olisi sellainen pieni korsetti kokoajan keskivartalolla :)

Räyhis

Mä laittaisin mielelläni kuvaa omasta ennen- ja jälkeenmasusta, mutta kulunut viikko on mennyt täysin treenailematta ja syöden tavallistakin enemmän herkkuja, ja tuntuu että heti on lihakset hieman kadonneet näkyvistä. Eikä mullakaan ihan alkuvaiheilta ole kuvaa, ehkä puolestavälistä vain. Taisi itseäkin vähän liikaa kuvottaa se talvenjälkeinen ei-niin-lihaksikas pötsi... Mutta vatsishaaste tuotti kyllä tosi paljon tulosta! Tein tosin yleensä muutakin settiä, kuin näitä sun haasteita, kun joidenkin viikkojen haasteet ei tuntuneet vaikuttavan mitenkään. Tein yhden sarjan aina 2-3 kertaa, ja 3-4 kertaa viikossa. Mutta sun blogi toimi kyllä parhaana motivaattorina, eli kiitokset sulle rantakuntoisesta masusta näilläkin nurkilla! (; Aivan huippua, että kannustat tällein sun lukijoitakin treenaamaan! Eikä kumminkaan sillä tavalla ahdistavasti, vaan nimen omaan tsempaten. (: KIITOS!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

AWW, kiiitos Räyhis! Mhtavaa kuulla, että olet saanut tsemppiä täältä <3

Anni Sirkka

Ah sun blogi on ihan parasta. Sun asenne on rento, vilpitön ja kokeilunhaluinen, sekä tarjoat muutenkin mielenkiintoista luettavaa - ruokajuttuja ja urheilujuttuja ! Olen itse urheilu- ja ruokahullu joka on viikolla 38 raskaana eli juuri poksahtamaisillani. En ole voinut liikkua raskauden aikana paljoakaan, mikä harmittaa mutta onneksi kunto on riittänyt kiitos aikaisempian vuosien. Ja tämä vatsalihashaaste on ensimmäinen, johon tarraan, kunhan saan luvan alkaa treenaamaan. Kiitos positiivisuudesta ja ihanaa kesää siulle !

Anni

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ihana kommentti Anni! Kiitos hirmuisen paljon:) Tsemppiä hurjasti raskauden viime hetkille ja ihanaa kesää myös sinulle ja kasvavalle perheellesi <3