Varmaankin kaikkien aikojen tykätyin juttusarja blogissani on ollut viimekeväinen vatsalihashaaste. Monet ovatkin toivoneet sille kovasti jatkoa. Olen haudutellut ideaa ja mielelläni tekisin tänä keväänä jonkinlaisen uuden haasteen. Sain nimittäin viimeksi ihan hurjasti tsemppiä ja motivaatiota treenaamiseen, kun niin moni lähti mukaan.

En ole kuitenkaan vielä päättänyt, minkälainen haaste olisi tällä kertaa. Koska koko haasteen pointti on molemminpuoleinen vuorovaikutus, ajattelinkin kysyä teiltä, minkälainen haaste olisi mieluinen? Se voisi olla vaikka viikottain vaihtuva tabata/ hiit-treeni, yläkropan tai alakropan lihaskunto, kävely-/ juoksuhaaste kilometrittäin,  tai ihan mitä vaan keksitte ehdottaa!

 

NYT SAA VAIKUTTAA! :)

Kommentit (49)

Mari

joku vaihtuva aerobinen treenijuttu olis tosi kiva! HIIT, juoksu tai joku kotona tehtävä vaikka ihan mitä vain keksit:)

Sofia

Ulkona tehtäviä HIIT treenejä joihin ei menisi kauan aikaa mutta olisi pirun tehokkaita ja jopa kehittäviä !:)

Krisse

Joku juoksuun liittyvä vinkkipaketti ois mahtava! Ihan kaikkee perustietoo hengitystekniikasta ja asennosta jne. Ruokapostaukset on myös aina tervetulleita, niistä saa kivasti inspistä :)

OK

Käsilläseisontahaaste olis kiva! Itse en osaa seisoa käsillä, enkä ihan täysin tiedä, miten kannattaisi edetä :)

sane

Sellanen erilainen "temppu"haaste, esim just käsillä seisonnat, yhellä kädellä seisonnat, jotain silta-asentoja tai mitä niitö nyt hienoja venytysjuttuja löytyy! Tai sit ylävartalo. Tai ei hitsi ku HIIT treenitki ois kivoja!! :D

elemeri

Hahhah, naurattaa ko kaikilla ihan eri toiveet :D

Minä se mieluiten osallistuisin johonkin yläkroppapainotteiseen haasteeseen, johonkin kunnon habameininkeihin tai leuanvetojuttuihin. Oikeesti peppuhaastekin olisi mahetsu!

Lelle

Joku HIIT-treeni olisi kiva, itse en ole sellaisia koskaan kokeillut! Tai jotain joka erityisesti purisi noihin vatsarasvoihin haha! Ihanaa viikon alkua sinulle!

Iduuuu

Mäkin nauroin, että saat kyllä monta haastetta tehdä, kun tuntuu että kaikki kropan pääihasryhmät on vähintään kerran toivottu :D Mutta mä liputtaisin pyllyn- ja käsitreenihaasteen puolesta!

Anniina

Pylly pyöreäksi ja bikinikuntoon- haaste olis kiva! Eli siis mahd paljon erilaisia kyykkyjä ja muita pakaraliikkeitä saamaan peppuun muotoa :)

Hanna

Bikinikuntoon-haaste ois tosi huippu! Myös yllä ehdotettu temppuiluhaaste ois ihana. Ois tosi kiva oppia tekemään erilaisia silta yms. käsilläseisontoja!

a

Joku rantakuntoon-haaste, jossa on monipuolisesti kaikkea, tai sitten peppu-ja vatsahaaste :)

Emmi

lähen ite ehdottamaan tuota tabataa ;) tai vaikka ylipäänsä kehon omalla painolla kaikki jutut! joka tapauksessa lihaskuntohaastetta toivon,nimittäin sen saralla ois tarkotus petrata (kotioloissa) nyt lähikuukaudet. tollanen tabatatreeni ois mielenkiintonen lisä viikkoon

Ounou

Jeee haasteet on kivoja! Meillä oli viime heinäkuussa perheen kesken haaste, että joka päivä pitää tehdä 50 vatsaa, 50 selkää, 50 punnerrusta ja 50 kyykkyä. Niin vaan tuli tehtyä joka päivä tuo setti Rodoksen lomallakin, vaikka vannonkin sen nimeen, että lomat on lomailua varten eikä kuntoilua. Joka päivä piti kuitata WhatsAppiin perhe-ryhmään, että oli tehnyt.

Nyt tammikuussa meidän haaste on joka päivä 3min lankkua. Kyllä on kehitystä tullut! Ens kuussa meillä on vuorossa Hissitön helmikuu :) haastankin nyt kaikki muutkin täällä siihen!!

Mutta sitten itse asiaan; meikäläinen toivoo sulta peppu-haastetta! :)

Sara

Itse ehdottaisin myös juoksuhaastetta! Siinä pyytäisin kuitenkin huomioimaan, myös erittäin rapakuntoiset, sillä vaikka itse juoksen tunnin (5km) lenkkejä vähintään kerran viikossa kuntoa kohottavalla sykkeellä, niin en jaksa hölkätä oikeastaan löntystää koko matkaa. Myös maaston pinnanvaihtelut vaikuttavat asiaan. HIIT, treeni suhteutettuna tuohon kestävyys puoleen voisi myös olla mielenkiintoinen :)
Kevät on muutenkin ihanaa juoksuaikaa, kun ei ole liian kylmä eikä kuuma.

Extra kysymyksenä/ehdotuksena, voisitko joskus postailla salilla tehtäviä ihan kehonhallintaan liittyviä salitreenejä? Millä siis voisi kehittää keskivartaloa ja muuta kehonhallintaa myös ilman painoja, mahdollisesti palloa sun muita apuvälineitä käyttäen :)

Sanna

Joki hiit/tabata treeni juttu olisi kiva. Mutta sisällä suoritettava. :) Olisi kiva koeilla tuommoista, en ole nimittäin itse ikinä tuommoisia treenejä tehnyt. :)

munkku

Pepputreeni ois kyllä kova! Ja näin tuoreempana lukijana tuo vatsalihashaaste on jäänyt kokeilematta, mutta nyt innolla menin selailemaan vanhempia postauksia! :D Kaksi ekan viikon treeniä kirjotinki ylös, mutta sit siinä välissä oliki videomuodossa ohjeet treeneihin, ja videoita ei missään :/ Tosi harmi!

Tantse

Oi! Juoksuhaaste olis kyllä mahtava! :) Tai sitten kokonaisvaltaisempi kesäkuntoon-paketti!
ps.Olisko tässä vielä talven flunssakaudelle vinkkejä hyvän vastustuskyvyn ylläpitämiseen? (Vinkit siis tervetulleita ihan keneltä vain. :) ) Pääsisi kevääksi treenaamaan kunnolla kun sairastelukierteen saisi vaan loppumaan!

Tantse

Kiitos hurjasti! :))
Varovaisesti muistelin että sulla oli jotain vinkkipakettia joskus, mutta en sitten itsekseni rämpimällä löytänyt. Kiitos hirmuisen paljon vaivannäöstä kun minulle sen kaivoit! :)

Kata

Olis kiva :) Täältä tulee toive, että joku, mihin ei tarvita kauheesti mitään ylimääräisiä tarvikkeita, että voisi tehdä treenin vaikka keväämmällä puistossa. Koti on niin pieni ja kaikki (turha?) ylimääräinen tavara, kuten käsipainot on jäänyt ostamatta :)

Minna

peppuhaaste ehdottomasti!! itse olen aloitellut kyykkyjentekoa mutta olisi hienoa täältä blogista saada lisää vinkkejä ja motivaatiota :D

Anna

Venyttelyhaaste olisi hauska! Liian usein tulee laiminlyötyä kunnon venyttelyt. Lähtisin myös peppuhaasteeseen mukaan mielelläni :D

Hanna

Itselleni, ja varmasti monelle muullekkin, tuottaa ongelmia muistaa venytelläkkin välillä :D joten mikä voisikaan olla parempi kuin VENYTTELYHAASTE! Käsitreenihaaste olisi myöskin tervetullut, sillä tuntuu että alkaa vähitellen ideat liikkeisiin loppua :)

Annika

Juoksuhaaste! Tai kuten tuolla ylempänä kommenteissa jo olikin, joku rantakuntoon -haaste :D

tulppa

Viimeksi en harmikseni osallistunut haasteeseen ja jäi harmittamaan jälkeenpäin. Nyt olen todellakin messissä! :D Peppuhaaste!! Itsekseen treenaillessa tulee aina tehtyä aika samoja liikkeitä..

Eeva

Viime vuonna oltiin mukana vatsahaasteessa ja oli kyllä super motivoivaa! :) Tälle näkkärille venyttelyhaaste tulis kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Venyttelyä ei oikein tuu itse harrastettua ja siksi siihen tarviskin tsemppiä ja muistutusta! Nimim. en saa edes varpaista kiinni ilman kunnon irvistelyjä ja vääntöä...

saara

juoksuhaasteen puolesta liputan täällä! kevät on paras ajankohta juoksulle, eikä haittais yhtään jos kesään mennessä sais juoksun kulkemaan niin, että siitä vois jo nauttia:) +talven jälkeen juoksukunnossa näkee helposti oman kehityksensä, joten se vois olla monelle tosi motivoiva.