Moikka kaikille!

Toivottavasti teillä oli ihana vappu ja siitä on nyt toivuttu. Itse vietin parhaan vapun moneen vuoteen ja en ole ehtinyt edes avata konetta kunnolla tällä viikolla. Nyt kuitenkin palaan taas takaisin vanhaan postaustahtiin. Pidimme vappupäivänä brunssin täällä meillä ja siitä on tulossa postausta heti huomenna.

Tänään olisikin kuitenkin vuorossa vatsalihashaasteelle jatkoa. En ole vielä ehtinyt kokeilla tätä (teen sen tänään kuitenkin), mutta videon perusteella ihan kova setti olisi tulossa. Tähän ei taaskaan tarvitse mitään kummempia välineitä, joten kaikki voivat tehdä tämän kotona.
Kiitos muuten vinkeistä ja tsempeistä edelliseen postaukseen! Kummallista, mutta se flunssa parani ennen kuin oli oikein ehtinyt alkaakaan. :)

Ja vielä muuttoasiaa: ensi maanantaista eteenpäin blogini löytyy osoitteesta startlivingyourbestlife.fitfashion.fi

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (19)

Anonymous

Nää videot ei oo niin kivoja kun ne sun ite tehdyt liikkeet.. Olis kiva jos olisit kaikki viikot keksiny ite, kun mulla ainakin on jäänyt nää videoitten liikkeet tekemättä kun ei niistä oo niin kiva tehdä :(

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kurjuus! :( Aina voi tehdä sitä ykkösviikon settiä, jos ei kyllästytä jo!

Anonymous

Mulla sama juttu kun jollain aiemmin kommentoineella. Nää videot ei vaan jotenkaan iske ja on helpompaa tehdä ohjelmaa, jossa on liikkeet ja toistot. Tämän voi nimittäin toteuttaa salitreenin yhteydessä. Videoiden takia vatsalihashaaste jäi kyllä omalta osaltani. :(

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Niinkuin tuohon jo vastasin edelliselle, voi tehdä aina sitä ykkösviikkoa. Tai sitten vain katsoa nuo liikkeet läpi videolta ja kirjoittaa ne ylös. Varmaan muutenkin kirjoitit ne johonkin jos salille suuntasit? :)

Anonymous

Jos on ollut flunssassa, niin millaisessa kunnossa täytyy olla että voi palata salille? Esim voiko nuhaa olla yms?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En uskalla sanoa tuohon mitään yleispätevää sääntöä. Itse olen ehkä turhankin tarkka noissa ja menen vasta kun olen kokonaan terve. Toisinaan tietty jos nuha kestää monta viikkoa, niin sitten on vaan mentävä jossain vaiheessa. :/

Anka Marie

Aattelin vaan tuoda lauantaiterveiset ja kiittää loistavasta blogista. Tää on yksi niitä harvoja blogeja, jotka oikeasti motivoi, auttaa ja saa hyvälle mielelle! Liian monesta terveys/liikunta/ihanmistävaanblogista paistaa läpi jonkinasteiset syömishäiriöt ja pakkomielteet, mutta täällä mennään oikeasti hyvällä fiiliksellä. Keep on going, mää nappailen vinkkejä täältä ruudun toisesta päästä :)

Anonymous

Tämä on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani :) Liian monessa fitness-blogissa blogin pitäjä vaikuttaa hieman ylimieliseltä, voi tietysti olla että kirjoitusten perusteella saa väärän kuvan mutta kuitenkin. Tää blogi erottuu joukosta juuri positiivisuudella, tätä lukiessa saa aina hyvän mielen ja annat kyllä itsestäsi täällä myös todella ihanan ja mukavan kuvan :) Vatsalihashaasteesta on ollut myös paljon hyötyä, ennen vatsojen teko jäi liian vähälle muiden reenien lomassa, mutta tämän haasteen alettua olen joka viikko tehnyt sen kaksi vatsareeniä, iso kiitos siis siitä kuuluu sulle :D Paljon kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti jatkat blogin parissa pitkään!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla!! :) Kiitos mukavasta kommentistasi. Ja mahtavaa, että olet saanut tehtyä vatsalihaksia haasteen avulla. Itsekin olin laiminlyönyt niitä ja nyt on voimat ihan selkeästi kasvaneet. En varmasti olisi jaksanut jumpata niitä näin paljon ilman teitä lukijoita!Kaikkea hyvää myös sulle :)

RagDoll

Omaan makuuni video oli loistava, kun mies kertoi koska saat lopettaa, eikä tarvinnut kelloa seurailla! Hyvä rääkki oli. Vatsat ei kaikki liikkeitä kestänyt ihan loppuun asti. ;)