Talvisin en mielellään syö kylmiä salaatteja, koska haluan ruokani olevan lämmintä. Onneksi salaatinkin voi tehdä vaikka kokonaan lämpimäksi. Saa samalla vaihtelua makuihin. Ainekset voivat olla ihan oman maun mukaan, esimerkiksi sieniä, munakoisoa, paprikaa, kaalia tai vaikka pähkinöitä.

Itse laitoin tällä kertaa kesäkurpitsaa, valkosipulia ja punasipulia, kirsikkatomaatteja sekä ison kasan tuoretta pinaattia. Tähän vain lisäksi jokin proteiini oman maun mukaan, ja terveellinen ruoka on valmis!
Laitoin mauksi vielä vähän balsamicoa. Tarkoituksena oli heittää pannulle vielä kurpitsansiemeniä, mutta ne unohtuivat.

Kommentit (2)

emppu

En itsekään tykkää yhtään syödä kylmää salaattia talvella!Eilen teinkin sellaista mihin paistoin ensin pannulla paprikaa (tilkka oliiviöljyä) ja mausteeksi laitoin chiliä ja pippuria. Sitten heitin mukaan paloteltuja kirsikkatomaatteja, purkin tonnikalaa ja vähän fetaa sulamaan joukkoon. Lautaselle laitoin alle ison kasan salaattia "pediksi" :) Kannattaa kokeilla! Tohon sopisi vielä jotkut siemenet/pähkinät mutta niitä ei löytynyt nyt

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ooo, kuulostaa hyvältä!:p varsinkin tällaisena juustohirmuna pakko kokeilla. Feta on niin hyvää juuri hiukan sulaneena :) tämä lähtee kokeiluun ehdottomasti! Kiitos vinkistä!