Kevään tullen alkaa taas näkyä kirkkaita värejä katukuvassa. Rakastan värikkäitä urheiluvaatteita ja varsinkin kenkiä! Monet ovatkin kysyneet, mistä olen ostanut pinkit lenkkarini. Kummatkin ovat Niken lenkkareita, mutta täysin samaa mallia ei ole enää myynnissä. Löysin kuitenkin aivan ihania tämän kenkäkaupan tarjonnasta. Tässä lemppareitani! Ensimmäiset ovat samat kuin minulle, uudempi malli vain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Itse mietin, jospa tilaisin nuo yhdet Niket "vapaa-ajan" kengiksi. :D

Kommentit (16)

Eve

Nuo ensimmäiset ja harmaakeltaiset miellyttää noista itseäni eniten :) Mutta meeppäs nyt sinne niken sivuille suunnittelemaan omat kengät, niin saat ihan uniikit eikä muilla ole samanlaisia ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Niin on =) Tekisi mieli ostaa kaappi täyteen kaikkia kirkkaita urheiluvaatteita :D

Anonymous

En normaalisti edes tykkää pukeutua kirkkaisiin väreihin, mutta urheiluvaatteissa tuntuu että mitä räikeämpi, sen parempi. :D Kummasti piristää vetää jalkaan jotkut neonväriset lenkkarit ja ihan kuin mystisesti saisi uutta energiaa treenaamiseenkin.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mulla on IHAN sama :D Normaalisti ihan naurattaa, kuinka mustaa oma pukeutuminen on. Otan sitten treenien aikana kaiken ilon irti kunnon väri-ilottelusta :D

Jenna

Oi nää on niin ihania!! Mä osaan käyttää värikästä ainoostaan topeissa, kengät ja housut on aina mustat:-D Pitäis yrittää vähän skarpata!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ehkä se on ihan hyvä :D mä oon välillä sellanen sateenkaari ku painelen tuol menemään!

Marika

Ihania kenkiä! Et tiä kuinka montaa blogia oon täällä kotona lueskellut kuola poskella valuen ja tuijottanut kaikenväriä ihania kenkiä sisä- ja ulkotreeniin! Jospa sitä kans tilais uudet kengät ainakin salille! ;) se tuo heti lisäintoo treeniin ja tekee heti mieli mennä "sisäänajaan" ne kengät :D!

ProjectMe2013

Mulla on noi ylimmät ja ne on ihanat <3Ostin ne jenkeistä jokin aikaa sitten ja siellä porukka kyllä oli noissa ihan jopa ravintoloissa, mikä tuntuu kieltämättä oudolta! Mutta oli se aika mukava fiilis kävellä kaupoista toiseen mukavissa kengissä, kun kehtasin kerrankin olla ihmisten ilmoilla "lenkkareissa": maassa maan tavalla ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo, ehkä se trendi tulee Suomeenkin. Taas pari vuotta jäljessä ;D hehe. Itsekin olen pitänyt freeruneja ihan arkenakin. Ne on vain hitusen liian värikkäät normaaliin arkipukeutumiseen verrattuna :D