Talvella tulee harvemmin tehtyä pitkiä kävelylenkkejä. Eilen oli kuitenkin niin kaunis ilma, että menin aamukahville lähikahvilaan ja nautin sen ULKONA terassilla! Aurinko lämmitti ihan kunnolla, ja koko terassi oli täynnä ulkoilmasta nautiskelijoita. Pieniä arjen nautintoja: kahvi kermalla ja lämmin karjalanpiirakka hukutettuna munavoihin!

Aamiaisen jälkeen lähdin tarpomaan jäälle. Sinne olikin löytänyt moni muukin. Oli pulkkailijoita, pilkkijöitä, kävelijöitä, hiihtäjiä ja lenkkeilijöitä. Kaikilla hymy kasvoilla ja puna poskilla.

Miten hyvä fiilis voikaan tulla ulkoilmasta? Hävettävän vähän tulee muutenkaan vietettyä aikaa talvisin ulkona.  
Lenkki venyi melkein kolmetuntiseksi ja olo oli niin ihana sen jälkeen. Auringosta saa vaan niin uskomattomasti energiaa, varsinkin nyt kun siitä ei ole hetkeen päässyt nauttimaan.

Kävelyn jälkeen tehtiin mun lempiruokaa: tortilloja. Niistäkin saa suhteellisen terveellisiä, kun valitsee oikeat täytteet. Omiin tortilloihini tulee lähes aina seuraavat ainekset:

  • kermaviiliä
  • jauhelihaa
  • kurkkua
  • paprikaa
  • tomaattia
  • salsaa
  • guacamolea (avokadoa, sitruunanmehua, valkosipulia)
  • juustoa
Mukavaa uutta viikkoa! :)

Kommentit (13)

Heidi

Meilla onkin sama lahikahvila! Satuttiinkohan olemaan siella viela samaan aikaankin! heh :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hyvinkin mahdollista ;) Joskus 13 jälkeen olin itse siellä! Ainakin jonot oli sellaiset, että tuntui koko lähialueen päättäneen tulla sinne samaan aikaan kahvittelemaan :D

Heidi

Me taidettiin olla siina kolmen maissa. Lapset olivat pettyneita, kun korvapuustit oli loppunu :( No hyvin se kaakao silti maistui! Ensi sunnuntaina ollaan ensimmaisena, jos yhta hyvat ilmat! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi itku! :( juu opin minäkin, että tuollaisella ilmalla kannattaa olla ajoissa liikenteessä :D

Sara

Voi vihne, ihanan aurinkoisia kuvia! Just itse tulin vajaan tunnin sauvakävelyltä, täällä ei ole aurinkoa pahemmin näkynyt muutamaan päivään, mutta ulkoilma on silti aina ulkoilma ja siitä saa ihanasti energiaa loppuäivään! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Se on juuri noin! :) Kyllä se raikas ilma piristää pilvisemmälläkin kelillä!

Senja

mekin oltiin eilen täällä turussa parin tunnin mittaisella ihanalla reippailulla tuolla auringonpaisteessa! koko matkan vaan hoin miten rakastan aurinkoa ja miten se oikein tunkeutuu sisään ja tuo energiaa! pitkän ja pimeän talven jälkeen auringonvalo tuntuu vaikuttavan ihan mielettömästi mielialaan, tuntuu että olisi ihan uudelleensyntynyt kun saa kylpeä valossa :D !ihanaa toi kahvinkin nauttiminen ulkona jo, pitää sitäkin päästä pian kokeilemaan! :)ja voi miten kauniita maisemiakin ollut.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haha, sama täällä! Se tekee kyllä ihmeitä. Ja nyt on päiväkin jo niiiin paljon pitempi kuin kuukausi sitten. Ahh, autuutta! <3

Nesi

Raitis ulkoilma; siinä syy, mikä saa lähtemään juoksulenkille kesät talvet! Mistään en ole saanut sellaista euforiaa kuin kunnon ulkoilusta!:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Olet ihan oikeassa! Ei se juoksumatolla hikoilu tunkkaisessa ilmassa tuo yhtään niin hyviä fiiliksiä! :)

Anni

Komppaan :) Ite oon ollu lähipäivät duunissa sen ajan ku aurinko on ollu taivaalla, mutta eilen illalla oli pakko lähteä vielä happihyppelylle. Kyllä teki hyvää!!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos paljon! Välillä tuntuu hölmöltä laittaa aina vaan näitä puhelinkuvia, kun muut blogit on täynnä hienoja kunnon kameralla otettuja otoksia ;) joten kiva, että kelpaavat!