Tällä viikolla olen liikkunut seuraavanlaisesti.

 

ma: Lepo
ti: Sali n. 1,5 h (selkä, olkapäät, rinta, vatsat)
ke: Juoksulenkki 20 min.
to: Kävelylenkki 1 h, kotitreeni 45 min. (sekalainen, mm. leukoja, punneruksia, käsilihakset jne.)
pe: Lepo
la: Sali 1h (pakarat, reidet, vatsat)
su: Venyttely aamulla, Lepo 


Tämän viikon vatsalihashaasteen hengessä, keksin myös yhden staattisen liikkeen joka on mielestäni kivempi kuin lankku. Meillä on kotona 2 leuanvetotankoa, joten niissä voi hyvin ottaa skabaa toisen kanssa. Tavoitteena on siis roikkua tangosta suorilla käsillä ja pitää jalkoja edessä koukussa 45 asteen kulmassa. Pisimpään pysynyt voittaa.

Se on yllättävän rankka liike ja tuntuu mukavasti vatsalihaksissa. Otin myös aikaa viimeisellä kerralla ja tulokseksi tuli 52 sekuntia. Joten voi myös skabailla itseään tai minua vastaan. Laittakaa aikoja komenttiboksiin, jos kokeilette! Saan lisäpotkua yrittääkseni parantaa omaa aikaani.

Kommentit (38)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Sama täällä! Oli huomattavasti helpompaa pehmustetulla tangolla, kuin terästangolla. Mutta kyllä se masukin osansa sai :)

Anna A

Urheilukaupoista saa sellasia nostokoukkuja, jotka toimii myös roikkumisessa :)-Anna-

Maria

Oot kyllä tikissä kunnossa, huh! Todellakin vau mikä selkä!Meilläkin tanko kotona, otanpa siis haasteen vastaan. Katsotaan pysyykö tää mimmi siinä edes tonkaan vertaa ;)Iso kiitos mahtavasta, inhimillisestä mutta erittäin inspiroivasta blogistasi!!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos Maria! Tosi kiva kuulla, että blogi on inspiroinut sinua! :) Tule laittamaan tänne sitten sun aika, mikäli päihität tuon! ;)

Elina

Ei saakeli oot hyvässä kunnossa! Oot mun yks paras motivaation lähde ;) Kiitos ihanasta blogista ja siitä, että yhä vastailet ihanasti kommentteihin!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos itsellesi Elina! :) ja tietty vastailen! Te lukijat olette koko touhun suola <3 ilman tätä dialogiahan mun kannattais kirjoitella näitä juttuja sinne pöytälaatikkoon!:)

elli

Tää on muuten oikeesti harvinaista, että näinkin suuren blogin pitäjä vastaa kommentteihin ja kaikkiin vielä iloisesti ja positiivisesti! Blogi tosiaan piristää päivää !

Miss A

En muista mitä kautta tänne eksyin, mutta onneksi niin kävi! Inspiroituneena menin eilen ostamaan käsipainot ja joogamaton, ja tänään kyllä tuntuu niin jaloissa kuin käsissä, että on jotain tullut tehtyä :) Olen vain aina ennen ajatellut, että eihän kotitreenillä oikeasti saa yhtään mitään aikaan...

Aino

Vauuu mikä selkä! Just aamulla kuvailin omaani, kun tajusin että en tiedä yhtään miltä se näyttää :D Tästä meikäläisellekki vähän tavotetta, huhhh!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo selkä on aina vähän yllätys :D mäkin just vertailin viime kesän selkäkuvaa ja oli sinne vähän lihaksia tullut ihan selkeesti! :) Mutta kiitos kovasti Aino ;)

Anonymous

Sul on kyllä aivan upee kroppa! Ihan kateus iskee! :D sun blogista saa mahtavaa treeni motivaatiotakin :) millä tavalla itte treenaat sun jalkoja tai oisko vinkkiä epätoivoselle joka haluis etenki reisiään treenata? Eilen kun farkku ostoksilla vähän ahdistus iski... :D kiinteytys olis ihan paikallaan kesää ajatellen :) kohtuullisen vähän vapaa-aikaa kuitenkin on ku koulu ja harrastukseni voimistelu vie ison osan :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No voi kiitos! Turhaan olet kateellinen :) itse treenaan salilla jalkoja, mutta kaikenlaiset mäkijuoksut ja hiit-lenkit ovat myös hyviä sellaiseen jalkojen kiinteytykseen :)

Anonymous

Kiitos todella paljon inspiroivasta blogista! Itse omaan suhteellisen terveet elämäntavat, mutta täältä olen saanut todella paljon treenimotivaatiota. Juuri äsken tulinkin lenkiltä ja sen jälkeen tein vielä sun ohjeistaman käsitreenin. Erityisesti nuo kotijumppaohjeet ovat siis mieleeni.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kovasti itsellesi! Tosi kiva kuulla, että jumppaohjeet on menneet käytäntöön :) niitä on varmasti tulossa jatkossakin!

RagDoll

Wau, tuo selkä! Tässähän menee ihan sanattomaksi..Hirveä morkkis iski, kun tajusin, että en pääse tällä viikolla salille lainkaan aamuisen viisurileikkauksen takia. Argh..Viime viikolla motivaatio oli niin kohdillaan ja olisin voinut käydä salilla nekin ajat, jotka olin töissä..Pientä eroa ainakin omat simmut jo huomaavat kropassa, happy happy. =)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Ragdoll! :)Välillä onkin ihan hyvä pitää iisimpiä viikkoja ja keskittyä vaikka kehonhuoltoon ja leppoisaan ulkoiluun! Mahtavaa, että tuloksia alkaa näkyä! :)

reettahh

Munkin on kyllä pakko sanoa, että oon niin koukussa tähän sun blogiin ja oot suuri motivoija! Sulla on niin terve asenne treeniin ja elämään. Muistat pitää lepopäiviä, eivätkä treenit ole mitään ylipitkiä hikoilusessioita. Ruokailusikin ovat niin ihanteelliset, syö terveellisesti mutta et ole ehdoton herkkujenkaan suhteen! Oot kyllä oikee roolimalli :) Ps. Ja toi sun kroppa... vau! Olen sen takia itsekin lähtenyt lyhentämään ylipitkiä treenejä tai tuplajumppia, kun olen katsonut, että jos tuollaisen kropan saa 3 kertaa viikossa tunnin salitreeneillä ja muutamalla aerobisella aikaiseksi niin sopii!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi ihana reettahh, kiitos kovasti! Ihana kuulla, että lukijoillekin välittyy se asenne, mitä pyrin ylläpitämään ruokailun ja urheilun suhteen! Ja tosiaan, tykkään treenata tehokkaasti. Kun suunnittelee treenin valmiiksi eikä lorvi turhia sarjojen välissä, ei siinä kauaa mene! :) nyt kesää kohti ajattelin vähän alkaa kasvattaa aerobisien määrää, kun ilmatkin on niin ihania!

amannda

Tää sun blogi on ihan paras ! Oon nyt jonkun kuukauden täällä hiljaisena lukijana seuraillut, mutta nyt oli pakko astua ääneen :D Oon saanut taas uutta intoa vanhan polvivaivan kanssa lähteä juoksemaan, eikä se ole yhtään kipeytynyt. Hankin sykemittarinkin ja sillä saa lisää intoa treeniin. Kiitos aivan mahtavasta blogista !! (ps. Millasella vauhdilla teet yleensä lenkkejä? Tai paljon ehdit mm juosta tossa 20min?)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Amanda! :)Tosi kiva kuulla että olet löytänyt intoa juoksemiseen! :) Itse juoksen melko hitaasti, 8,5-9km/h- suurinpiirtein.

Heppuli

Olenko ainoa, joka tuota uutta liikettä kokeili? 1min 10s!PS. jalat tais vaan olla suorassa... Täytyy kokeilla myöhemmin oikealla tekniikalla :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Wau! Siis suorassa edessä vai alhaalla? Jos oli edessä, niin tuo on todella kova suoritus =)