[caption id="attachment_4575" align="aligncenter" width="625"]

 

No joo, periaatteessa kyllä, mutta aika eri sykkeillä mentiin. Ryhmässä tulee vedettyä itsensä aivan eritavalla piippuun. Suosittelen tuntia lämpimästi kaikille, jotka haluavat kunnon rääkkitreenin! Siellä sinut tosissaan pakotetaan pois sieltä mukavuusalueelta. Kuvittelin, että treenaan kotonakin kovaa, mutta totuus paljastui kyllä tuolla. Höpöteltiin Tiinan kanssa vielä aamiaisen merkeissä ja puhuimme uusista treenisuuntauksista ja siitä kuinka ihmiset kiinnittävät henkiseen hyvinvointiinsa entistä enemmän huomiota.Myös yhteisöllisyys on kasvava trendi urheilemisessa. Nykyään on helppo perustaa facebook-ryhmiä esimerkiksi naapurien kanssa. On lenkkiseuraa ja ryhmässä salillakävijöitä. Itse allekirjoitan kyllä täysin sen, että porukalla treenaaminen on paljon hauskempaa kuin yksin. 

 

 Kuvat: Reebok / Roope Virtanen ja Lasse Perkkiö

Kommentit (15)

miiia

LesMills Grit Strength oli kanssa samantyylinen, kova rääkki. Kyllä sen jälkeen tunsi tehneensä jotakin :D

Eveliina

Ai hitsi että tekisi mieli testata grit cardiota! Grit strengthtissä saa tosiaankin kunnon tärinän kroppaan ja grit plyossa saa itsensä todella hengästymään. Kaikissa griteissä saa kyllä vedettyä itsestään ne viimeisetkin mehut pois :D Voin kuvitella, että kotitreenit ovat pikkuisen eri luokkaa ;)

Tiina on aivan ihana ja huippuhyvä ohjaaja! Käyn usein hänen tunneillaan :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oli kyllä ihan mahtava! Se on mulla tosi paljon ohjaajasta kiinni, että miten viihdyn tunnilla:)

Mari

Moikka!!
Minulla olisi yksi postaus toive. Vaikka niitä varmasti satelee miljoonia muitakin.
Minulle tuli mieleen että miten suhtaudut seläntakana puhujiin ja kateellisiin/katkeriin ihmisiin. Koska sinullakin ehkä niitä on. Koska olet saavuttanut niin paljon elämässä.
Ihanaa alkavaa viikkoa Elmeri! :>

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Tosi hyvä postausaihe, mä laitan heti mietintämyssyn alle:) Kiitos ja sitä samaa sinulle!

maria

Hei! Halusin kysyä sulta sellaista, että minkälaisia meikkejä käytät? Ja lähinnä mitä käytät urheillessa? Itse käytän päivittäin meikkiä ja inhoan yli kaiken jos joudun menemään meikit naamassa vaikka salille! Siitä syystä ajoitan urheiluni aina kun mahdollista aamuun, mutta se ei tietysti aina onnistu ja silloin joutuu iltapäivällä menemään salille meikeissä. Onko sulla esimerkiksi jotain lemppari meikkivoidetta, joka pysyy suhteellisen hyvännäköisenä vaikka hikoileekin? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ei valitettavasti :( Mulla on tällä hetkellä vielä tosi huonossa kunnossa iho, enkä voi kuvitellakaan meneväni mihinkään ilman meikkiä. Treenaan kuitenkin pääsääntöisesti kotona, jolloin pesen meikit ennen treeniä.

Lotta

Les mills grit strengthistä on muodostunut mun ehdoton lemppari, kannattaa kokeilla! :) tuota cardioo on en oo vielä ehtinyt, mutta mietinnässä!