Viime viikkoina olen postaillut Instagramiin yhden matkakuvan / päivä. Katselin kovalevyltä nimittäin yhtenä takatalven uuvuttamana päivänä kuvia ja mietin kuinka paljon kivoja kuvia on jäänyt julkaisematta. Niinpä päätin postata joka päivä kuvan jostain reissultani ympäri maailmaa. 

Indonesia 2012

California roadtrip 2014

Indonesia 2012

New York 2014

Los Angeles 2014

Mexico 2014

Indonesia 2012

Pariisi 2014

California roadtrip 2014

Thaimaa 2012

New York 2013

Indonesia 2012

Lähivuosien reissaaminen on kyllä kasvattanut minua ihmisenä ihan älyttömän paljon. Mitä enemmän olen matkustanut, sitä suurempi nälkä on nähdä vielä enemmän. Kesällä parasta antia on mielestäni Euroopassa matkustelu. Se on todella edullista, sillä lentoja saa jopa sadalla eurolla menopaluuna. Asumuksen taas saa airbnb:n kautta vielä edullisemmin. Sen lisäksi monissa Euroopan maissa on hintataso niin paljon edullisempi kuin Suomessa, että rahaa ei kulu paljoa elämiseen, ellei itse niin halua.

Parin viikon päästä lähdenkin kesän ensimmäiselle reissulle Madridiin, toukokuun lopussa menen Pariisiin ja heinäkuussa on vuorossa Hampuri. Kaikki nämä reissut totetui yhteensä alle 500 eurolla. Mielelläni elelen hiukan niukemmin nyt keväällä, jotta pääsen sitten näkemään uusia paikkoja, tutustumaan uusiin ihmisiin ja oppimaan uusista kulttuureista. Saattaa olla, että käyn vielä moikkaamassa yhtä ystävääni Barcelonassa. Yksi mikä on lähipäivinä myös kutkuttanut, on vaeltaminen Lofooteilla. Se tosin kaipaa vähän enemmän ehkä suunnittelua. 

Myös kotimaan matkailu kiinnostaa. Olisi ihana tehdä pieniä reissuja myös Suomen sisällä. Minkälaisia reissuja teillä on suunnitteilla? 

Päivittäisten matkakuvien julkaisu jatkuu Instagramissa nimimerkillä @startlivingyourbestlife

Kommentit (25)

öödi

ooooih ihania. Oon kova matkusteleen ja voi kuinka tämä postaus inspiroi. Voitko tehä kirjoituksen lempi kohteistasi?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiva kuulla! Ja voisin kyllä tehdä :) Matkustusjuttuja on aina kiva kirjoittaa. Pistän toteutukseen mahdollisimman pian :)

Indo

Ihania kuvia! Eikös tuo kolmas kuva ole Indonesiasta, Nusa Lembonganilta. Ainakin kovin on samanlainen silta siellä :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No ON! Voi hitsi hyvin huomasit :D Vaihdoin sen heti! En tiedä mikä ajatusvirhe mulla tuli. Tuo oli sellaiselta pidemmältä reissulta ja meni vähän maat sekaisin.

Hanna

Pakko kysyä, että missä tuo thaimaan upea sininen laguuni sijaitsee? Itse Krabilla Railey Beachilla alkuvuodesta ollessani sain mahdollisuuden käydä myöskin sinisellä laguunilla, mutta koska sinne olisi pitänyt kiivetä hyvin vaikeakulkuista vuoren rinnettä pitkin niin se jäi sitten näkemättä :( kaduttaa kyllä etten lähtenyt kiipeämään jos tuo on se samainen laguuni... :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii se on Krabilta juuri! Mutta tuonne ei kyllä tarvinnut muistaakseni mennä mitenkään vaikeakulkuista reittiä (saatan toki olla väärässäkin, mulla on tosi huono muisti) :D Muistaakseni mentiin vain sellaista metsäreittiä ja yhtäkkiä tuo aukesi sieltä!

Pupunen

Taas kerran Elisa...

:) ajattelin juuri matkailusta ja sie sitten postaat siitä :D

law of attraction!

Jappe

Mä olen lähdössä elokuussa kahden viikon kiertoreissulle ja kohteina on Tallinna, Vilna, Varsova, Praha ja Berliini! Sen jälkeen vielä viikoksi Lissaboniin! Olen aivan superinnoissani! Tää on itseasiassa mun ensimmäinen matka ilman jompaakumpaa vanhempaa :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oi vitsi, kuulostaa hyvältä! :) Ihanaa reissua!! Tulee varmasti ikimuistoinen :)

miss@

Aivan ihania reissukuvia! Reissaaminen on kyllä parasta, mitä rahalla voi toteuttaa. Itse rakastan matkustamista, matkojen suunnittelua ja niiden odottamista. Aah... meilläkin on tänä kesänä suuntana Eurooppa. Lähdetään kesäkuussa kuukaudeksi kiertämään itäistä puolta junalla, bussilla tai millä tahansa. Tarkoituksena koluta ainakin Praha, Krakova, Bratislava, Romanian Transylvania ja Kroatian rannikko. Kesän lopulla lähdetään vielä viikoksi Lontooseen. Meilläkin suorat lennot kesän kohteisiin oli 200€ yhteensä. Ei voi sanoa kalliiksi! Talvella pitää lähteä jonnekin lämpimään, Sri Lanka ja Vietnam kiehtovat. Mekin ollaan hyödynnetty Airbnbn palveluita, suosittelen!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oon ihan samaa mieltä. Ihanalta kuulostaa sun kesäreissut!! <3 Ja Vietnam on muakin kiinnostanut jonkin aikaa :) Jos vaikka ensi talven suuntaisi taas Aasiaan! Mukavia reissuja!

tipa

Mitä välinettä käytät laittaaksesi kuvia instaan koneelta? vai siirrätkö kuvat ensin puhelimeen?

Linda

Mun matkakuume singahti just aika tajuttoman korkeisiin lukemiin. Kuulen koko ajan joka puolelta juttuja kiinnostavista maista ja matkoista (kaks hyvää kaveria sattuu viel olemaan reilaamassa just nyt) ja nyt vielä nää sun upeat kuvat. Pakko päästä kesällä matkaan!:D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No mutta reissukuume on hyvä kuume :) Mulla se on ainakin sellainen liikkeelle paneva voima. Ja reissua ei kyllä koskaan ole tullut kaduttua.

Kriselda

Ihania kuvia! Hirvee reissukuume kokoajan päällä, eikä tää postaus yhtään helpota :) Madrid on ihana, nauti matkoista <3

Emppu

Heeippa Elisa!
Kysyn nyt ihan tällai off topic, mitä blogeja sä ite seuraat? :) Tykkään sun blogissa kaikesta, ja varsinkin sun pohtivista kirjoituksista :) Niin kun en seuraa muita blogeja tällä hetkellä ku sun, niin ehkä ne blogit mitä sä ite seuraat, vois kolahtaa myös tänne! :) Ihanaa päivää! <3

Katherine

Ääh, kauhea matkakuume iskee vaikka pari kuukautta sitten tulin maailmanympärimatkalta. Tää kuume taitaa olla parantumaton :D
Onneksi on jo seuraavat reissut tiedossa! Mullakin on suunnitelmissa tehdä kotimaanreissuja kesällä. Asun Pohjois-Suomen alaosassa, joten autolla on helppo tehdä paivän-parin reissuja Lappiin (en oo oikein aiemmin siellä käynyt). Aikataulutkin ovat vallan joustavia, sillä matkakumppaniksi voin ottaa automatkailua rakastavan koirani :D
Kesällä meen kyllä myös pariksi viikoksi Saksaan frendini luo. Oon siellä aiemminkin ollut, joten varmasti rento ja hauska loma tiedossa!

Vierailija

Mullakin on parin viikon päästä vuorossa Madrid, ties vaikka oltaisiin samassa koneessa! :D

Erika

Nämä sun reissukuvat on niin ihania, ei ainakaan yhtään lievennä matkakuumetta :D Oon parin viime vuoden aikana reissannut koko ajan, palasin juuri Norjasta ja ensi kuussa Göteborgin reissun jälkeen pitäisi jaksaa muutama kuukausi reissaamatta. Lähden loppukesästä Singaporeen vaihtoon ja täytyy säästää rahaa kaakkois-Aasiassa kiertämistä varten - en malta oottaa! Sun Indonesian reissusta ois kiva kuulla lisää, ootko tehny siitä postausta? :)

Oon itsekin haaveillut Lofooteista jo pitkään, ja tuon äskeisen Norjan reissun jälkeen tekisi mieli kiertää koko maa päästä päähän. Oli ne maisemat vaan niin epätodellisen kauniita...