Tänään on viimeinen päiväni Cosmo-tyttönä ja huomenna alkaa uudet kuviot Lilyssä. Minulla on kaikkea kivaa suunnitteilla blogin suhteen täksi kevääksi ja tuntuu hyvältä kääntää uusi puhdas sivu. Yritän saada Bloglovinit sun muut seurantanappulat ajantasalle mahdollisimman nopeasti, mutta mikäli päivityksessä menee muutama päivä, koitan pitää teidän ajantasalla Instagramissa (@startlivingyourbestlife) Snapchatissa (@pikkutyyppi) ja blogin Facebook-sivuilla.

Nähdään huomenna uudella alustalla! <3 
http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life

Today is the last day for me as a Cosmo-girl and tomorrow I will publish my first post in Lily! I have a lot of cool things planned for the blog this spring and it feels good to start fresh. I'll try to get Bloglovin updated as soon as possible, but if it takes a few days, I'll keep you updated on instagram @startlivingyourbestlife, snapchat @pikkutyyppi and Facebook
 

 

Kommentit (3)

Vierailija

sellaista kyselisin että jääkö nämä vanhat postaukset jonnekin (uudelle tai vanhalle sivulle)? ollaan suuntaamassa syksyllä pidemmäksi aikaa väli-amerikkaan ja olisi kiva että vinkit voisi löytää sitten kun reissun suunnittelu muuttuu ajankohtaisemmaksi.

Vierailija

Moikka!

Oon lukenut sun blogia ihan alusta alkaen ja nyt kun uudella alustalla näkyykin ensimmäisenä parin vuoden takaisia postauksia niin halusin tulla sanomaan että jotenkin kaipaan enemmän sitä rentoa otetta mikä sulla oli vielä pari vuotta sitten blogin suhteen! Kuvat olivat silloinkin hyvälaatuisia ja postaukset selkeästi mietittyjä, mutta blogissa oli paljon enemmän kosketuspintaa ja se keskittyi enemmän treenaamiseen, resepteihin ja blogin nimi oli hyvin kuvaava sillä täältä sai niin paljon inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin. Nyt tästä on tullut enemmänkin matkablogi ja nimi voisi olla "I am living my best life" :D :)