Havahduin tuossa yhtenä päivänä siihen, etten ole pitkään aikaan julkaissut mitään ruokaohjeita blogissa. Podin siitä hetken huonoa omaatuntoa, kunnes mietin että onko ne edes sitä blogini parasta antia? Tilastoja seuraamalla en enää oikein tiedä, millaiset jutut kiinnostaa teitä eniten koska hajontaa on niin paljon. Tekisin nyt heinäkuussa mielelläni sellaisen toiveviikon, jossa voisin toteuttaa teitä kiinnostavia postauksia. Oli ne sitten mitä aihepiiriä tahansa. Kiinnostaako reseptit, treenivinkit, asukuvat, arkiset jutut vai syvällisemmät höpöttelyt? Jos haluatte pidempiä tekstejä, kertokaa mikä aihe kiinnostaa. Nyt saa ehdottaa mitä tahansa! 

Etsiskelin jotain kuvitusta tälle postaukselle ja huomasin että minulta on jäänyt kokonaan julkaisematta nämä ihanat auringonlaskukuvat viimeiseltä Los Angeles päivältämme. Olimme jo luovuttaneet hotellihuoneen ja lento lähti vasta yöllä, joten päätimme ajaa Palos Verdes-nimiseen paikkaan katsomaan auringonlaskua. Kuvat eivät tee oikeutta maisemalle, mutta se oli hengästyttävän kaunis. Jos joskus pyörit autolla Losissa, suosittelen paikkaa lämpimästi. Tuonne olisi ihana ottaa viltti ja vähän naposteltavaa ja tuijotella maisemaa tuntikausia. 

Mutta nyt toivon että te kirjoitatte toiveitanne kommenttiosioon. Jos niitä tulee tarpeeksi, toteutan ne toiveviikolla heinäkuussa! 

Kommentit (41)

Anna

Sun syvällisemmät pohdiskelut on aina ollu ihania ja ajatuksia herättäviä, niitä lisää siis!:)

Jemina

Luen aina kaikki postauksesi mielelläni, mutta eniten saan irti syvällistä pohdinnoista. Olisi mukava nähdä enemmänn asukuvia, koska tähän mennessä nähdyt ovat olleet inspiroivia ja uskon, että sitä ne olisivat jatkossakin!:)
Mukavaa kesää:)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, kiva kuulla! Yritän saada jonkun nappailemaan niitä! Kivaa kesää myös sulle! :)

Emmi

Mä tykkään eniten syvällisemmistä pohdiskeluista ja arkisista höpötyksistä! Myös tyyli/asukuvat kiinnostaa :)

Tilda

Syvälliset pohdinnat ja ajatukset, positiivinen elämäntyylisi on inspiroivaa ja pistää miettimään. Tulevaisuus ja varsinkin unelmista puhuminen ja niiden toteuttaminen on ihania aiheita :)

Cecile

Hei! Kiitos ihanasta blogista, käyn joka päivä lukemassa. Tykkään kaikista teksteistäsi, mutta eniten sydäntäni on lähellä kaikki onnellisuuteen, itsensä toteuttamiseen ja muut hyvään elämään liittyvät postaukset, sillä niistä saa itse niin nopeasti hyviä juttuja omaan elämään. Ihanaa viikkoa<3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia! Niitä onkin mukava kirjoitella :) Ihanaa viikkoa myös sulle Cecile!<3

Linda

Tykkään sun blogissa erityisesti siitä, että siitä oikein huokuu elämänilo ja positiivisuus (kaikkien pitäis ottaa mallia tollasesta asenteesta!!). Mua kiinnostaa eniten lukea syvällisempiä pohdiskeluja, koska ne herättävät ajatuksia, sekä myös ihan arkisia juttuja just sen sen positiivisuuden takia.

:)

Vilhelmiina

Heippa Elisa! Kuten moni muukin on kommenteissaan kertonut, juurikin omiin unelmiinsa uskominen, oman asenteen ja uskomusten vaikutus elämään yms. syvällisempi pohdinta on blogissasi todella inspiroivaa ja näistä asioista luen mielelläni edelleen :) Muita mielenkiintoisia aiheita, edellä mainittujen kommenttien lisäksi, ovat mielestäni olleet urheiluun ja treenaamiseen liittyvät postaukset sekä "päiväni kuvina" tyyppiset postaukset :)

Ipe

Joka paikasta pursuavat treenivinkit kyllästyttää niiiin, mutta ruokaideat on jees! Eniten tykkään sun ns syvällisistä teksteistä ja pohdinnoista. Kaikki aiheet on kivoja, mutta onnellisuus ja hyvinvointi on niin laaja aihe, että niitä käsittelevät näkemykset kiinnostaa aina erityisesti :D tähän aiheeseen liittyen, mua myös kiinnostaisi kuulla, uskotko johonkin, mihin?

Nella

Heippa! Syvällisiä pohdintoja on aina mukavaa lukea. Ehkä jonkinlainen juttu rakkaudesta ja parisuhteesta olisi kivaa lukea :) Itse näin sinkkuihmisenä sitä on monenlaisia ajatuksia rakastumisesta ja yksinolosta ja kaikesta siihen liittyvästä. Kiitos ihan mahtavasta blogista, kauniista ajatuksista ja upeista kuvista! :) Ihanaa kesää sinulle!!

L

Sun ruokapostaukset on ihan huippuja! Oon testannut monta reseptiä täältä ja hyviä on :)

makke

Tykkään lukea siun blogia, oli aihe sitten mikä tahansa. Toiveeni onkin että jatkat kirjoittamista sellaisista aiheista, jotka sinnuu ittees kiinnostaa! Simple! Oon tykänny reissu-, pohdiskelu-, asu-, treeni- ja reseptipostauksistas. Kuitenkin, koska miulla on alanvaihto ja hiuskriisi meneillään, niin toivoisin, että kirjottaisit vähän tarkemmin opinnoistasi ja hiuksistasi/hiustenhoidosta (siulla on upeet hiukset! <3). Miksei muodistakin, kun sitä kerta opiskelet! :) Oot ihana, ei miulla muuta!

mayaaa

Kiitos kivasta blogistasi ja mm. hyvistä meksikon-vinkeistä:) mua kiinnostaa tietää missä kaikkialla olet matkustellut ja missä päin haluaisit asua? Ootko tehny useinkin tuollaisia pitkiä reissuja vai minkä pituisia yleensä teet? Ois tosi kiva kuulla uutena lukijanasi vastauksesi:)

Sopa

Diipit postaukset on kyllä blogisi parasta antia mutta mä koen niitä olleen viime aikoina vähän turhankin paljon ja kaipaan vähän enemmän keveämpiä arkijuttuja! Esim. ihan joku my day -postaus ois kiva. Ja yes yes a thousand times YES asukuville!

aanaV

pääasia, että kirjoitat mistä itse tykkäät! oon tykänny oikeestaan sun kaikista postauksista. treenivinkkejä olen myös testannut. varsinkin kun viime aikoina en koiravauvan vuoksi ole päässyt salille asti, mutta kotona on tullut jumpattua. olisiko sulla vielä jotain jenkkipostauksia tulossa? kivointa sun blogissa on varmaan just se vaihtelevuus. on treenivinkkii, matkailuu, reseptii, kauniita kuvia, syvällisiä pohdintoja yms. koska olet niin iloinen ja elämänmyönteinen, sun juttuja lukee mielellään, oli aihepiiri mikä tahansa!

neikkonen

Mun toiveena on postaus treenivaatteista. Ja myös videoblogi missä pohdit syvällisiä asioita...

emilia

Sun syvälliset pohdiskelut on parhautta. Luen ne aina antaumuksella. Osaat kirjoittaa niin hyvin ja saat sanat tekstiksi kuin suoraan sydämmestä. Haluisin, et kertoisit, näätkö unia, ja jos näät, mitä ajattelet niistä? Jos esimerkiksi se käsittelee jotain tiettyä aihetta, kuten yksinäisyyttä. (jos siis nyt tajuat mitä haen takaa) tässä nopeasti voin sanoa, että näen itse paljon unia, ja jään miettimään niitä aina paljon. Varsinkin jos uneni on rankka omasta mielestäni, vatvon sitä pitkään mielessäni. Toivottavasti tajuat mitä haen takaa :)

Heli

Tykkään myös eniten sun syvällisistä pohdinnoista, ne tuo aina hyvän mielen :) Musiikkipostaukset ois kans kivoja, mitkä biisit on sun tämänhetkisellä soittolistalla. Itse kun kaipaan etenkin uusia treenimotivaatio biisejä :)

M

Pohdiskelusi ovat ihanan positiivisia- niitä lisää :) Itsekin uskon elämään, joka ei ole kiinni materiasta vaan omasta hyvästä olosta ja tärkeistä ihmisistä. Olisi myös kiva lukea muistakin matkoista, joita olet tehnyt (vaikka vuosien takaa), matkajutut on niin kivoja myös :)

sirpar

Tässä yks idea syvällisempiin postauksiin :) Haluaisin nimittäin lukea pohdiskelevaa tekstiä virheistä, koska nyt oon ite miettinyt paljon omia ja kavereiden mokia/virheitä (pieniä ja suurempia) ja miten niistä pääsis yli eikä pyörittelis turhaan mielessä.

Muuten tykkään kyllä sekalaisesti kaikista postauksista asuista, resepteistä, liikunta jutuista... Parasta onkin ettei pääse kyllästymään, kun on monipuolinen blogi :)

Susanna

Kiitos inspiroivasta blogistasi! Ehdottomasti eniten tykkään lukea syvällisiä ajatuksiasi onnellisuudesta, positiivisuudesta, itsensä toteuttamisesta, unelmiin uskomisesta ym. Ne inspiroivat mua kovasti :).

Ellu

Samaa mieltä muiden kanssa, sun elämänpohdinnat on kyllä niitä arvokkaimpia mistä saa itelle toivoa ja hyvän fiiliksen, että ehkä tämä elämä vielä voittaa huonoinakin päivinä. Joten niitä vaan lisää :) Tietty treenivinkit olis hyviä näin kesälläkin! mistä et oo ite kauheeasti krijoittanut (kai) niin miehistä, seurustelusta ja sinkkuudesta. Just keep going! :)

Jenny

Tämä on yksi lemppariblogeistani ja idän erityisesti ihanista kuvistasi, reissujutuista ja kaikista pohdinnoista esim. siitä, mikä tekee ihmisen onnelliskesi ja miten tulla onnelliseksi. Reseptejä olen kaipaillut kyllä :). Asukuvia on myös kiva nähdä, koska sulla on niin ihana tyyli.

Elli

Ois kiva saada jotain treeniä ja sen lisäks syvällisempiä mietiskelyjä, ne saa aina tarkastelemaan omaa maailmankuvaa vähän enemmän :)

Anni

Kaikenlaiset matkapostaukset on ihania, mutta en tiedä onko siihen miten mahdollisuutta? :D ja tykkään itse treenata, joten kaikki treenivinkit ja muutenkin yleiseen hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostavat :)

aurinkoinen

Sulla on superhyviä ne syvälliset pohdinnat! Aihe-ehdotusta ei oo mutta niitä ehdottomasti lisää vaan! :) myös joistain treenipostauksista saa vähän motivaatiota :)