Instagram on ovela paikka silloin kun selailet sitä raitiovaunussa masun kurniessa. Viime viikolla sarveiskalvoilleni (vaiko verkkokalvoilleni) pureutui kuva näkkileivistä, joilla oli avokadoa, kananmunaa ja mätitahnaa. Marssin suoraan raitiovanunupysäkiltä kauppaan ja silmät kiiluen nappailin tuoretta ruisleipää, syöntikypsiä avokadoja ja tietysti sitäm korin täyteen. Minulla on jäänyt lapsuudestani mieleen sellainen mainos jossa Kallen mätitahna on niin lopussa, että mainoksen poika vie sen tuubin mankeliin, jottai saa leivän päälle viimeisetkin rippeet. Minä olen aivan yhtä suuri Kalle-fani. 

Tosin nyt ostin jonkun budjettiversion ehdasta ja alkuperäisestä. Aivan yhtä hyvin toimi kuitenkin sekin. Sokeriahan näissä on jonkin verran, mutta tasapainottakoon tuo avokadon terveellisyys sitä. Aivan loistava välipala. Kun lisää päälle vielä keitetyn munan, saa hiukan proteiiniakin ujutettua mukaan. 

Apua, että tulikin himo ruisleipään kun katseli näitä kuvia. Tämä valkoinen leipä alkaa aika nopeasti maistua puulta. Nauttikaahan te tummasta leivästä! 

Kommentit (11)

Iitu

Avokado on vaan jotain niiiin parasta leivän päällä! Tuli edellisestä postauksesta mieleen,että käytätkö jotain palautusjuomaa treenien jälkeen?jos niin mitä? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En käytä! :) Ja joo avokado on ihan parasta! Voisin elää pelkästään sillä :D

Cami

En oo koskaan maistanut avokadoa, koska ennakkoluulot. Pystytkö kuvailemaan sen makua :D?