Viikonloppu. Tässä se nyt on.


Näin joskus tällaisen lainauksen jossain "Ihmiset odottavat koko viikon viikonloppua, koko vuoden kesää ja koko elämän onnellisuutta." Aika kamala ajatus.


Sorruin itsekin hiukan tähän odotteluun kesällä, kun tein arkipäivät töitä. Nyt kun työni on taas epäsäännöllisempää, huomaan osaavani nauttia arjesta taas helpommin. Suurin osa elämästämme on sitä arkea, joten kannattaa tehdä siitä itselleen nautinnollista. Syödä välillä vaikka maanantaina se aamupalabrunssi tai ottaa illallisella lasi viiniä, mikä ikinä tekeekään siitä omasta päivästä vähän kivemman. Poiketa ihan vähän rutiineista. Kiinnittää useammin huomiota siihen, että hitsi, just nyt on kaikki tosi hyvin. 


Nauttikaahan siis viikonlopusta, mutta älkää ahdistuko sunnuntaina siitä, että arki on jo nurkan takana. Arki on juuri niin kivaa, kuin teette siitä!Sain muuten vihdoin maalattua olkkarin seinän ja voi pojat se on mun mielestä kiva.

Kommentit (17)

Sallamaari

Tervehdys,

Huippuhieno kuva - ja upea seinä!
Ihanaa, että kirjoitat taas pienestä mietiskelytauosta huolimatta; jatkathan samaa rataa.
Lämmintä syksyä! :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiiitos Sallamaari!

Mäkin rakastan tuota seinää. <3 Ihanaa syksyä sulle myös!

minttukrokantti

Kiitos ihanasta blogista ja ajatuksista! Täältä saa aina hurjasti energiaa päiväänsä :) Mikä puhelin sulla muuten on kun kattelin että sun instagramin kuvat on suhteellisen laadukkaita? :)

Erika

Oon niin samaa mieltä :) Maanantait on ihan yhtä ihania päiviä kuin lauantaitkin, ja mielialan ei tarvitse riippua ulkona kulloinkin vallitsevasta säästä tai vuodenajasta tai mistään muustakaan sellaisesta, mihin ei voi itse vaikuttaa.
Upealta näyttää tuo seinä, tykkään hirveesti noista tauluista! Mistä oot hankkinut kehykset?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Just näin! Mahtava elämänasenne sulla :) Kehykset on sieltä sun täältä. Useimmat noista mustista on mun mummin ja vaarin vanhoja. Ollut aiemmin puisia, mutta mummo on maalannut kalustemaalilla mustiksi. Kiitos!:)

Kaisa

Oot kyllä ihan super ihana! Kiitos, kun kirjotat tämmösiä piristys bloggauksia :)

mm

moi, aloin tekemään nyt syksyllä tuota vatsalihashaastetta, mutta niissä joissa on video niin ei se video näy :/

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo mä tiedän:( Muakin harmittaa se. Kaikki videot hävisivät muuton yhteydessä valitettavasti.

Paula

Tosi kiva kirjoitus ja tärkeä asia :) Tosi monet kavereistani tuntuvat ajattelevan kesän olevan ainoa aika jolloin voi elää ja nauttia, ja samalla tavalla viikonloppu on nostettu erityiseen asemaan. Teen vuorotyötä, ja aika usein olen viikonloput töissä, joten en oikeastaan aina muista missä päivässä mennään, kun viikko ei ole ryhmittynyt malliin ma-pe ja la-su. Sitä oppii löytämään parhaat puolet kaikista päivistä :) Elämän pienet ilot ja niin edelleen.

Katja

Heh, piti kirjoittaa melkein aivan sama kommentti minkä Paula tässä olikin jo laittanut! Itsekin vuorotyötä tekevänä opin arvostamaan kaikkia viikon päiviä. Työpäivinäkin se työvuoro on vain osa päivästä ja aikaa riittää helposti muuhunkin. :) Myös tuo että kesän loppuminen nähdään jonkinlaisena maailmanloppuna tai kaamosmasennuksen alkuna on jotenkin kummallinen. Kaikki on omasta asenteesta kiinni!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Just niin! :) Kaikki tosiaan on omasta asenteesta kiinni! Syksykin voi olla tosi ihanaa aikaa:)