Guanajuatosta tulee mieleen postikortit. Joka paikassa, mihin katseensa kääntää on yhtä kaunista. Aivan kun kävelisi joidenkin lavasteiden keskellä. Värikkäitä suloisia taloja, pieniä kujia mukulakivineen, aukioita, patsaita ja lukemattomia suihkulähteitä. Puut on leikattu hassun muotoisiksi ja Mariachi-orkesterit soittavat joka kulmassa. 

Kaiken kukkuraksi täällä on jotenkin hieno tunnelma. Pidän siitä, että kaikki ei ole täydellistä. Rakastan yleisestikin pientä epätäydellisyyttä. Se tekee mielestäni asioista todellisen kauniita. Ihan kuin ihmisissäkin. Täällä talot ovat vanhoja ja niissä on sellaista ihanaa rappioromantiikkaa. 

Hostellimme privaattihuone on tosiaan lähes ilmainen, järkyttävän iso ja siinä on ihana parveke josta näkyy auringonlasku. Sen lisäksi ikkunat ovat rikki ja katosta tippuu kiviä sohvalle. Silti se on mielestäni aivan ihana. Kommentit (31)

kirsikkainen

Sun ihanat kuvat saa mut taas hämmentymään miksi ihmeessä oon muuttanut takaisin Suomeen tuolta värien ja lämmön keskeltä.. Ehkä seuraavalla reissulla taas realisoituu myös ne negatiiviset asiat, mutta turistille Meksiko on vaan niin ihana paikka <3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Se on totta! Reissussa ei ikinä huomaa samalla tavalla niitä ikäviä puolia :) Tai vaikka huomaisikin, ne ei haittaa kun on vain ohikulkumatkalla :)

Vierailija

Upea paikka! Tän postauksen luettuani Meksiko nous kyllä aika korkealla mun "tuonne on pakko päästä" -listalle :D

sannisss

Tota kuvaa, jossa sulla on olutpullo kädessä ei voi katsoa hymyilemättä. Ihana fiilis näissä! :)

Anne/52 weeks of deliciousness

Apua, miten ihanalta näyttää! oon seurannut näitä sun reissupostauksia täällä ja Instassa, kauhea matka- ja Meksikokuume on nyt iskenyt :) voin vaan kuvitella minkälaisia ruokia olette myös syöneet.. saisikohan niistä rapsaa vielä erikseen? ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Tiedätkö, en oo kuvannut yhtään ainuttakaan ruokaa :D Jaiiks! Mutta voin yrittää loppureissusta vielä kunnostautua! Täällä on kyllä ihania ruokia! Ja parasta kun kaikki on niin halpaa :D

Vierailija

Näyttää aivan ihanalta! Juuri tuollaiset postikorttimaisemat, ahh. :) Tässähän nousee oma matkakuume taas ihan uusiin ulottuvuuksiin, vaikka edellisestä reissusta ei olekaan kulunut vielä niin montaa tovia. ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo kyllä noissa silmä lepäsi :) Ja tosiaan kannattaa tehdä hyvä research ennen reissua ;)

Una

Guanajuato on ehdottomasti kaunein kaupunki taallapain Meksikoa! kavittehan Callejón de Besolla? ;)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Käytiin! Toi toka kuva on itseasiassa sieltä ;) Ja oli kyllä niin ihana kaupunki!!

Vierailija

En ole kylla yhtaan tajunnut kuvitella että Meksikossa löytää näin kivan näköisiä paikkoja! Edessä siintää Etelä-Amerikan reissu joskus 2015, 2016 (kunhan tämän vuoden Euroopan reissuista selvitään) ja hitsi olisi kiva lisä vähän Meksikoa siihen mukaan.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oi vitsi! Suosittelen kyllä! Mutkin tää maa kyllä yllätti tosi positiivisesti :)

sofia

ihanan näkönen paikka! olisko mahdollista saada reissun jälkeen kattavampaa postausta teiän reitistä ja ajasta jonka käytitte ajamiseen ja eri paikoissa olemiseen? itse olen käynyt meksikossa kerran, karibianmeren puolella, ja haaveilen uudesta reissusta. tää kaupunki näyttää siltä että se täytyy ehdottomasti laittaa listalle missä pitää käydä! =)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo teen varmasti sellaisen vielä! :) Ja tosiaan, Guanajuato ehdottomasti käymisen arvoinen! :)