Täällä on kyllä tullut tehtyä aikamoisia kävelyennätyksiä. Iltaisin ei ole ollut enään mitään mahdollisuuksia treenata, kun jalat huutaa hoosiannaa jo valmiiksi. Toissapäivänä päätinkin ottaa Williamsburgin retken urheilun kannalta. Sporttikamat päälle ja reipas kävelyvauhti. Varmaan lähemmäs parikymmentä kilometria tuli talsittua päivän aikana, ja kyllä siinä ihan lämmin tuli. Tänään olisi tarkoitus ottaa iisisti tämä aamupäivä, ja treenata kunnolla ennen lounasta.

Saa nähdä, minkälainen treenirutiini täällä muodostuu. Mitään kuntosalikorttia en aio ottaa, sillä ne ovat melko hintavia. Kotonakaan ei ole liikaa urheilumahdollisuuksia, sillä ei ole painoja tai muita treenivälineitä. Varmaan tulee pääosin keskityttyä aerobiseen ja oman kehon painolla tehtyihin liikkeisiin. Burpeita, punnerruksia, dippejä, kyykkyjä ja leukoja seuraavat kuukaudet!

Jos jollain on vinkata jostain edullisista treenimahdollisuuksista tai ulkotreenipaikoista täällä, niin otan kaikki vinkit kiitollisena vastaan! :)

Juoksuasu - Puma

Kommentit (8)

Minna

Kokeilepas sellaista appia kuin Sportsetter. Se on suomalainen app mutta niillä on juurikin Nykissä paljon kohteita joissa voi käydä kokeilemassa erilaista liikuntaa tarjoushinnalla tai ilmaiseksi. Itse katselin Helsingin valikoimaa ja pisti silmään, että näytti rapakon takana olevan enemmän tarjontaa :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heiii, hyvä vinkki! Sportsetter on ihan paras :) Meenkin heti tutkailemaan, saisinko vaihdettua mun profiilin tänne Nyciin!

Ansku

Suosittelen kokeilemaan ilmaisia puistojumppia, jos löytyy vielä näin syksyllä. Kokeilin kesällä mm. bootcampiä ja oli kyllä tehokasta :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hyvä idis! Just näin itseasiassa sellaisen soul cycle jengin tuolla vetelemässä :)

Ippu

Kannattaa kysyä kuntosaleilta mahdollisuutta tutustua saliin ilmaiseksi. Yleensä ainakin sen yhden kerran saa käydä ilmaiseks, joskus voi saada jopa viikon tai kahden trial periodin ihan ilmaiseksi!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oii, se olisi ihan mahtavaa. Täytyy käydä kyselemässä! Kiitos vinkistä :)

Mikaela

Joogaihmisenä oon pistänyt merkille monen joogastudion edulliset kokeiluhinnat, esim. Yogaworksilla. Grouponissa on paljon tarjouksia, eikä se ole yhtä kämänen kun täällä Suomessa.
Williamsburgin McCarren parkissa ihmiset näyttäis käyvän treenaamassa itsekseen, mut en tiedä onko siellä mitään laitteita tms. McCarren park pool ei taida olla enää auki... Mut se on ilmainen ja siisti.
Nauti olostasi!

Enni

Moikka! Itse kans muutin puoleksi vuodeksi nykiin ja puolet ajasta on jo takana. Itse ostin kuntosalikortin BLink Fitness salille joka on hyvä Suomen tasoonm verrattuna. Kuitenkin tällä on niin plajon kaikkea muutakin, että en halua jatkaa jäsenyttää, koska siihen ei yksinkertaisesti ole aikaa. Olen käynyt Nykissä jo 14 kertaa ja silti tuntuu, että töiden jälkeen aina täytyy olla menossa.

Toinen ehdottomasti kokeilemisen arvoinen urheilupaikka on Soulcycle. Kun olet käynyt ensimmäisellä tunnilla (20$) niin ymmärrät miksi Soulcycleä hehkutetaan joka paikassa!

Toinen kokeilemisen arvoinen paikka on SLTnyc. SLT:ssä pääsee kokemaan erilaista joogaamista. En ole vielä käynyt itse täällä mutta omalla to do -listallani ehdottomasti!

Kolmas mainitsemisen arvoinen paikka on Lululemon. Lululemonon urheiluvaatteita ja tarvikkeita myyvä ketju. Heillä on ympäri New Yorkia kauppoja, joissa järjestetään erilaisia tunteja. Muun muassa Lincoln Centerin vieressä sijaitsevassa kaupassa on joka Sunnuntai aamu joogaa ja maanantaisin juoksuharjoituksia Central Parkissa. Tätä paikkaa suosittelen ehdottomasti. Yllämainitut ovat enemmänkin one time kokeiluja kovan hinnan vuoksi mutta Lululemonin joogatunnit ovat ilmaisia!! Ehkä törmätään Lulussa :)