Eilen viiletin koko päivän kaupoissa sisustuspäissäni. Sateessa seisotin äitiäni Byggmaxin ja Bauhausin ulkohyllyillä etsien sitä täydellistä laudanpätkää. Sitä ei koskaan löytynyt. No, siinä tohinassa  unohdin kokonaan käydä kaupassa aamua varten. Tänään piti siis tehdä jotain, mitä kaapista löytyy. Jääkaapissa ei ollut oikein munien lisäksi mitään aamupalaksi sopivaa. En oikein pidä munakkaasta, joten päätin tehdä proteiinipannareita. 

 

Sain vähän aikaa sitten testiin Fitnessgurun kookosöljyä, joten päätin paistaa ne siinä.

 

 

Löysin kaapista myös kookosmaitoa, joten kokeilin sitä letuissa. Niistä tuli ihan MIELETTÖMÄN HYVIÄ. Jo kookoksen tuoksu nosti veden kielelle. 

 

 

Tässä resepti:

 

Sekoita keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella seuraavat ainekset:    • 1 banaani

 

    • 1 muna

 

    • 1 dl kaurahiutaleita

 

 

    • 1 tl leivinjauhetta

 

    • 1 dl kookosmaitoaPaista miedolla lämmöllä kookosöljyssä. Tuosta reseptistä tulee 2 isoa lettua, joka oli ainakin minulle melko iso annos aamupalaksi. Voi riittää hyvin 2:lle.

 

En ota tässä kantaa kookosöljyn terveellisyyteen, siitä ollaan montaa mieltä! En ole perehtynyt asiaan tarpeeksi, jotta voisin ottaa kantaa suuntaan tai toiseen. Jos kiinnostaa, ottakaa selvää ja muodostakaa oma mielipide :) 

 

Anteeksi kun kommenteihin vastaaminen on ollut hidasta, tähän uuteen sivustoon on tulossa vielä paljon korjauksia, jotka helpottavat vastaamista. Huomasin myös, ettei kirjoitukset päivity enää Blogilistalle. Voi olla että joudun lisäämään blogin sinne uudestaan.

 

Nyt palaan sisustus- ja maalauspuuhiin (käy muuten jo treenistä)  !:D

 

Hyvää päivän jatkoa! :)

Kommentit (15)

vanilja

Mikä on vaniljaproteiinin rooli tossa? Voiko jättää pois tai korvata jollain? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi korvata jollain muullakin makuproteiinilla:) se tuo makeutta ja tietty sen proteiinin!

Herminica

Tosiaan kylmäpuristettu neitsytkookosöljy on oliiviöljyn kanssa kaksi aikalailla terveellisintä vaihtoehtoa noista :) Kokeileppas myös jauhelihan paistoa tuossa, sopii oikeesti mihin vaan! :D

http://lolimte.blogspot.com

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Uskon! :) mä en jauhelihassa käytä yleensä mitään öljyä kun se on niin rasvasta jo valmiiksi :D mutta kanaa oon tossa paistanu ja hyvin toimii!

Camilla

Me tehtiin koulussa kookoslettuja, ja oli muuten oikeesti hyviä! Maku oli sellainen pehmeä ja täyteläinen.

Ja hei tällein btw... Tuolla vanhassa blogissasi mietittiin, voiko tätä seurata bloggerin kautta, mutta vastasit, että ei. Päätin kuitenkin kokeilla ja hyvin toimii ja päivittyy. :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Haa joo se oli mun jäätyminen :D kävin korjaamassa sen sinnekin, mutta taisin olla myöhässä! Hyvä että päivittyy :)

tirppa

nää tälläset näyttää aina nii hyviltä! :D millos tulee muuten vika vatsalihashaaste? ;)

maikki

Kuulostaa super hyvältä! :) mulla ei oo minkäänlaista proteiinijauhetta käytössä, joten mitä ehdottaisit sen korvaamiseen, kun jauhoja en haluaisi laittaa?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voisi kokeilla niin, että laittaa 2 desiä kaurahiutaleita ja jos on Steviaa niin sitä makeutukseksi :)

maikki

Kiitos vinkistä, kokeilin heti kotiin päästyäni ja hyvää tuli! Uskoisin kyllä, että vanilijaproteiini toisi vielä ehkä paremman maun, mutta hyvin upposi näinkin, mansikoiden kera. :)

beautifulsmile

Hei, Teit vähän aikaa sitten postauksen venyttelystä. Tiedän, että venytellä ei saa kylmiltään ja suositellaan että pitkät venytykset tehdään pari-muutaman tunnin treenin jälkeen. Tarkoittaako tämä siis että pitäisi lämmitellä ennen venyttelyä vai tarkoitetaanko lämmittelyllä, että jos ei ole urheilusuoritusta siltä päivältä niin sitten pitää venytellä. Tästä tuli aika sekava, joten toivottavasti ymmärsit :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mun mielestä on hyvä aina vähän lämmitellä. Se voi olla ihan pientä siinä iltasella, sellasta vähän "avaavaa" jos tiedät mitä tarkoitan. Pyöritellä käsiä ympäri jne. :)

Tupu

Ootkohan huomannut, että blogi ei päivity blogilistalle? :( Johtuukohan se nyt tästä muutosta ja pitäisi uudestaan lisätä sinne?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei joo, mä ajattelin tänään lisätä tän uudestaan sinne. En ymmärrä miksei se päivity :/