Vaikka rakastankin urheilua, ja sitä oloa minkä saan hyvästä treenistä, välillä on vaikea löytää motivaatiota salille lähtöön. Joillain saattaa olla motivaatio hukassa esimerkiksi terveellisen ruokavalion tai vaikkapa opiskelun suhteen.

Minua ainakin auttaa usein se, että ajattelen että kovasta työstä aina palkitaan. Jos siis annan kaikkeni opiskellessa, töissä, lenkkipolulla, ihmissuhteissa, missä vain, niin se jollain tavalla tulee minulle takaisin. Ainakin tähän asti niin on käynyt. Tärkeintä on mielestäni päättää, mitä haluaa saavuttaa, ja sitten tehdä töitä saavuttaakseen tavoitteensa. Kukaan muu ei voi sitä tehdä puolestasi.


Älkää myöskään pelätkö epäonnistumisia, ilman niitä ei olisi varmasti yhtäkään menestystarinaa.
Jos aloitit terveellisen ruokavalion, ja sorruitkin syömään pikaruokaa yhtenä päivänä, älä lannistu! Näin jossain lauseen : yksi epäterveellinen ateria ei lihota sinua, aivan kuten yksi terveellinen ruoka ei sinua laihdutakaan. Se on aivan totta. Epäonnistumiset ovat inhimillisiä, niitä sattuu kaikille. Tärkeintä on se, mitä teet epäonnistumisen jälkeen. Älä siis lannistu, vaan jatka entistä vahvempana kohti päämäärääsi.

 
Tässä olisi nyt PALJON motivaatiota kaikille, jotka ovat kulkemassa terveellisiä elämäntapoja kohti! Koska on kyselty terveellisistä aamupaloista ja välipaloista, niistä on kuvia myös jonkin verran.
 
Lopussa oleva video on taas hyvää motivaatiota ihan kaikkeen tekemiseen. :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ja tässä siis video, josta ainakin itse saan hyvän fiiliksen joka kerta, vaikka onkin ihanan mahtipontinen ja amerikkalainen, tai ehkä juuri sen takia:
 
 

 

 

Hyvää viikonloppua kaikille! On ollut ihana huomata kuinka ihania lukijoita täältä löytyy. Halusin vain kertoa, että te olette saaneet minulle todella hyvän mielen kerta toisensa jälkeen, ja motivoitte minua paljon :)

Kommentit (11)

Pp

Kirjoitat ihania postauksia ja olet yksi lempparini tsemppiblogeista :)Haluaisin nähdä lisää kuvia sinusta! Olet huippu kaunis ja hyvässä kunnossa :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla että olet saanut tsemppiä täältä ja että muutenkin tykkäät!! Ihan punastelen tääällä, kiitoksia kovasti :)Yritän laittaa kaikenlaisia kuvia :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Meo! Kävin katselemassa sun blogia ja wau missä kunnossa olet! Varmasti jään seurailemaan :)

Maria

Kiitos ihanasta postauksesta. Aloitin treenaamisen tällä viikolla piiitkän tauon jälkeen ja joka päivä olen käynyt sun blogissa lukemassa mun lempipostaukset, katselemassa ihan mielettömiä motivaatiokuvia ja lukemassa sun hyväfiiliksen tekstejä. Sulla on ihan mieletön FLOW ja taito välittää se sanoin ja kuvin ihan jokaisen ruudun välityksellä niille jotka sun blogia lukee!! KIITOS siitäNyt kiristän lenkkarit ja lähden lenkille, koska inch by inch..Ihanaa viikonloppua ja kiitos taas mahtavasta lauantaiaamun aloituksesta tsemppikirjoituksen muodossa!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Olipa ihana hyvänmielen kommentti!! Kiitos kamalasti. Sydäntä lämmittää kun kuulee että joku on saanut tsemppiä täältä! :)Ihanaa viikonloppua myös sinne! Kiva kuulla että olet löytänyt urheilun taas elämääsi :)