Viikonloppuna teki pitkästä aikaa mieli riisiruokaa. Päätimmekin tehdä kanaa ja sen kanssa tällaista jogurttipohjaista kastiketta. Inspiraationa toimi kaverin tekemä Nepalilainen ruoka.

Ohje 2 henkilölle:

  • 240 gr kanan rintafileetä (josta kannattaa leikata jo valmiiksi pienempiä paloja)
  • 1/3 tomaattipyrétä tuubista
  • puolikas purkki turkkilaista jogurttia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni punasipuli silputtuna
  • mausteita mielen mukaan 
  • 2 sormenleveyttä Patroksen fetaa

Ohjetta ei ole sen enempää, kuin että paista kanat, kuullota sipulit ja lisää kaikki muut pannulle ja anna kiehua miedolla lämmöllä niin kauan, että feta on sulanut ja riisi valmista. 

[[{"fid":"32160","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

 

Mukavaa viikon alkua! 

Kommentit (11)

idaelisa

Mä oon tykästynyt viime aikoina juurikin turkkilaisen juqun käyttöön ruuanlaitossa. :) Samantyylistä ruokaa on täälläkin tehty!

Paula

Osaatko sanoa vähän tarkemmin tuon jogurtin määrää? Purkkeja kun on aika monen kokoisia :)

Iitu

Tää ei nyt liity postaukseen,mutta tulin kiittämää siitä kun kirjotit siitä unelmien tavoittelusta! :)
Hassua huomata miten jotku ajatukset ja oivallukset tulee juuri sillon kun niitä ei sen enempää mieti :D Niiden kirjotusten jälkeen mietin ja pohdin,ja vähän ehkä ahistuin jo kun tuntu etten saa päähäni mitään mitä haluisin tehdä!

Sitten yhtäkkiä ihan normaalina aamuna,alko vaan tulla oivalluksia mitkä on niitä asioita,joita ehkä toivon työltä,miten tykkään viettää aikaa ja mikä kiinnostaa. Välillä ne omat tavat on vaan niin piintyneitä ettei huomaa syvempiä merkityksiä.Huomasin,ettei mun ongelma oo se etten tiedä mikä kiinnostaa,vaan ehkä se että mua kiinnostaa niin moni asia! :D rakastan ottaa selvää asioista ja pidän hirveesti uuden tiedon lukemisesta,erityisesti hyvinvointiin liittyvät jutut.

Samoin oon aina aatellu,etten pelkää unelmien tavottelussa mitään muuta, kun ehkä joidenkin unelmien toteutumista. Mutta eilen tajusin,että ehkä suurin este onkin se,että pelkään. Pelkään sitä ettei se unelma oo sitä mitä oon aina päässäni kuvitellut,että petyn. Koska sitten oisin taas siinä tilanteessa etten tiedä mitä tehdä :/
Tuli nyt pieni avautuminen :D mutta nyt mun pitäs vaan ehkä uskaltaa yrittää.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kun ihana kuulla! Uskon että tuo on todella yleistä. Sen takia kannattaakin vain tarttua niihin asioihin ja kokeilla vaikka eri juttuja! Muuten jää helposti paikalleen junnaamaan <3 Ja jos huomaat ettei joku juttu ollutkaan sellaista kuin kuvittelit, sitten vain uutta unelmaa tavoittelemaan! ;)

Camilla

Ei vitsi kun kuulostaa hyvältä! Jogurtti on vieraampi aines ruoanlaitossa, mutta tätä voisin jopa uskaltaa kokeilla :D!

sofia

Kokeilin reseptiä ja vitsit että oli hyvää! Teen ehdottomasti joskus toistekin :)

jennasinikka

Testasin tämän reseptin ja lopputulos oli ihan mielettömän onnistunut! Ja tää on ihan hirveen nopea ja helppo tehdä. :)