Olin auttamassa siskon pojan syntymäpäiväjuhlien ruokatarjoiluissa. Joku teistä pyysikin reseptejä näihin rakkaudella kyhäilemiini pikkusuolaisiin. Joten tässäpä tulee superhelpot ja nopeat ohjeet kivoihin sormisyötäviin. 

 

 

 

Leikkaa Pågen-leipä 4 osaan ja voitele haluamallasi levitteellä. Lisää päälle pikkusalami ja kurkku joka on leikattu piparkakkumuotilla sydämenmuotoiseksi. 

 

 

Leikkaa saaristolaisleipä kulmasta kulmaan ja voitele se kylmäsavulohi-creme bonjourilla. Asettele päälle graavilohta ja tilliä.

 

 

 Levitä poronleipiin kauttaaltaan esimerkiksi Savuporo- bonjouria ja poronlihaa. Tässä käy muutkin hyvät lihat ja melkein mikä vain levitekin. Joskus olemme laittaneet sisälle myös rucolaa (tulee vähän värikkäämpi). Rullaa rullat pötköiksi ja leikkaa pieniä palasia. 

 

Näistä tulee mielestäni suht helposti ja edullisesti isommallekin porukalle naposteltavaa. Eikä vaadita minkäänlaista kokkaustaitoa näitä leipäsiä tehdessä. 

 

Kivaa viikonloppua!

Kommentit (17)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ehkä, mutta se voi pursuaa yli reunojen silloin (kokeilin ensin) :D Ehkä mä olen vähän turhan pedantti tällaisissa jutuissa:D

Kira

Haha! Multa tulos ihan samanlainen postaus maanantaina :D Samantyyppiset lohileivätkin kehissä! Ei voi olla väärässä jos molemmat puoltaa näitä ;)

Kipsu

Oi näyttääpä herkulliselta!! Pitääpä kokeilla väsätä noita itsekin joskus:).

Weera

Kivoja ja helpon oloisia reseptivinkkejä! Pitää koittaa kehitellä näistä jotain kasvisversioita. :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hahahaha, voiei!Luin koneessa tämän kommentin ja ihmettelin kaverille ääneen, eikö se tiedä mitä on poronleipä. Ilmeisesti tämä on siis joku meidän perheen oma sana :DD Mutta siis ne on niitä isoja suorakulmion muotoisia rieskoja. Onkohan niissä sitten joku poronkuva? Mua naurattaa tää vieläkin kun olen luullut että se on ihan yleinen nimi niille.

Vierailija

Haha, ajattelinki että rieskasta on kyse, tuo vaan pisti jotenki silmään :D Tunnustan että yritin jopa googlettaa, tuloksetta! :D

Vierailija

Poronleipää :D Kyseessähän on siis Porokylän leipomon tuote.. =)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo nämä on superhelppoja ainakin :) ei tarvitse ottaa turhaa stressiä ;)