Kivaa sunnuntaita rakkaat lukijat! 
Jos sunnuntai olisi kappale, se olisi tämä. Jostain syystä sunnuntaissa on aivan omanlainen fiiliksensä. Ulkona on taas ihan mieletön ilma ja aionkin lähteä piiitkälle kävelylenkille. Nautin todella paljon siitä, että ensilumi ei ole vielä satanut tänne. Vaikka on pimeämpää, on ihanaa kun kadut ovat kuivat ja kävely helpompaa. Kyllä sitä lunta sitten saa ihailla kuitenkin monta kuukautta luultavimmin. 

En ole muuten syönyt tänä vuonna vielä yhtään hyvää mandariinia/klementiiniä. Mistäköhän tämä johtuu?? Yleensä ne ovat ihan lempiasiani tässä vuodenajassa. Herneenversoihin olen taas hullaantunut täysin. Ne sopivat ihan mihin vain ja muistuttavat jollain tapaa kesästä, herneistä, torista ja auringonpaisteesta. Ja leivistäkin tulee hiukan esteettisemmät kun päälle laittaa kasan versoja. 


Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu?


Tajusin juuri, että olen kirjoittanut postauksen säästä ja aamupalastani... Laitetaan sunnuntain piikkiin! Onko teillä muuten jotain postausehdotuksia tai toiveita ensi viikkoa ajatellen? Jos tekisin jotain kotijumppajuttuja niin onko jotain tiettyjä lihasryhmiä mille kaipaisitte vinkkejä? Kaikki muutkin toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. :)

Kommentit (28)

Tia Leivo

Sulla on kyllä niin hyvän mielen-blogi, rupeaa hymyilyttämään, kun lukee sun postauksia! Sunnuntaihin täällä venyttely- ja Zumba Fitness-tunnit nostamaan sunnuntai-fiilistä ja tietysti Tanssii tähtien kanssa-finaali :)

Olisi kiva saada kotijumppaohjeita ojentajille ja jotain rankempia selkälihasliikkeitä. Hyvää sunnuntaita!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Pyllyle ja vatsoille on tullut tehtyä aiemminkin treenejä, mutta voisin tosiaan koittaa tehdä tuollaisen vähän rankemman setin :D Kiitos vinkistä!

Senja

Joku niska-hartia jumppa ois kiva!! T. Viikon päänsäryn jälkee vois pikkuhiljaa alkaa tekee asialle jotai :D

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voieii! Mullakin on hartiat aina jumissa. Kuulin juuri, että se saattaa johtua siitä että seison väärin :D

vilma

Hassua kun jokainen mandariini jonka oon syöny on ollut aivan taivaallinen tänä syksynä !♥__♥ en voi jättää yhteen mandariiniin vaan aina pitää ottaa toinen...ja kolmas.. heh

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oiii, no siis just noita mä oon odottanu! Ne on ihan parhaita mitä tulee syötyä joku 7 ennen ku pystyy lopettamaan :D

Sanna

Tykkään blogistasi ihan mielesttömästi! Lukemisesta tulee aina hyvä mieli (mm. oot niin positiivari!) ja muutenkin vaikuitat mukavalta ja tasapainoselta ihmiseltä :)
Lukiessa tulee sellainen olo, että tahtoo kehittää itseään, mennä vaan halaamaan kaikkia, pitää huolta itsestään ja terveydestään ja tehdä hyvää ruokaa. ÄLÄ VAAN MUUTU!

Ainiin! Joku kattava kotitreeni olisi mahtava. Missä käytäisiin kaikki tärkeimmät lihasryhmät samalla kertaa :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Voi kuinka ihana kommentti!! Kiitos hurjan paljon :) Mulla tuli mieleen että voisin kerätä yhteen postaukseen kaikki kotitreenit mitä olen jo tehnyt. Muistaakseni mulla on just joku tollanen valmiina. Kiitos ideasta!

MILLI

Hei onko se sun musta body American Apparelilta mis on sitä pitsiä tissien välis? Minkä kokonen se sun o? :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

On joo! Se on S kokoinen ja mulle ainakin ihan sopivan mittanen (oon jotain 163cm). :)

Maatu

Hei,
Kasvatatko herneenversot itse? :)

Itse olen muutaman kerran kasvattanut, ihan kuivaherneitä tökännyt multaan ja kastellut :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

En oo kasvattanut, mutta kiitos vinkistä!! Pakko kyllä kokeilla. Noi on ihan kamalan hintaisia :D

Tuuli

Hih, tällaisetkin postaukset ovat oikein mukavaa luettavaa! Ei aina tarvitse olla niin suunniteltuja ja tarkkoja, kuhan fiilikset ja bloggaajan ajatukset tulevat esille kivojen kuvien höystämänä :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Tuuli (: Joo ehkä sitä välillä tulee mietittyä liikaa, mitä sitä kirjoittaisi! välillä voi ottaa vähän rennommin :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mulla oli ojentajissa ainakin aluksi se ongelma, että tein liian isoilla painoilla. Kannattaa aloittaa ihan tosi kevyillä ja keskittää se tunne sinne pieneen matoseen käsivarressa. Ja sitten kun se oikea liike on hallussa, voi lisätä hiukan painoja :)

Vierailija

heh, jotenki osu ja uppos tuo pieni matonen :D Oon tehny silleen, että olkavarsi törröttää suoraan ylöspäin ja käsi jolla pitelen painoa on selän puolella, sitten vain nostelen kättä suoraksi ylöspäin. Kuin epäselvästi kerrottu, mutta mietin kauan miten tuon sais niin kerrottua että siitä tajuaa :D Mutta niin, tuntuu että ranteeseen/kyynärvarteen noihin sormia liikuttaviin lihaksiin ja epäkkäisiin se tuntuu huonolta, ja ojentajiin ei vaikuta niin paljoa.. Että mitenhän niitä sais tehokkaammin tehtyä? :/

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ymmärsin hyvin mitä liikettä tarkoitat ja se onkin aika vaikea omasta mielestäni. Helposti tekee niin että sattuu vaikka kyynerpäihin tms. Mutta yksi tosi iisi liike ojentajille on kick- back: http://www.youtube.com/watch?v=ZO81bExngMI sitten vähän tehokkaampi vielä on ojentajapunnerrukset. Mä kerään vielä tollasen ison kotitreenijutun jo mun tekemistä postauksista. Sielläkin on varmasti oikkaritreenejä :)

liina

Kunnon vatsalihasrääkko tai sitten joku takareisi/peppurääkki :) myös selkä-ja hauistreeni ois kiva :D