Tsaukkis ja kivaa Sunnuntaita!

 

Mitä teille kuuluu?


[caption id="attachment_1304" align="aligncenter" width="625"]

Hellehattu Stadiumista (saatu blogin kautta)[/caption]

Siskoni toi minulle taas kasan lehtiä ja tutustuin ensimmäistä kertaa Kunto Plus-lehteen. Vaikutti todella hyvältä! 

 

 

 Paras sporttilehti tähän asti on mielestäni ollut MeNaiset Sport, mutta se sai kyllä nyt hyvän haastajan. Lehdessä oli todella herkullisen näköisiä reseptejä ja hyvän näköinen jalka- & pakaratreeni.

 

 

 Pidin myös tästä hyötyliikunta jutusta. Mielestäni paras tapa pysyä kunnossa, on olla koko päivän aktiivinen! Tässä olikin hyviä vinkkejä siihen.

 

 

 Melkein tekisi mieli tilata tämä, mutta ehkä jatkan vielä hetken mun lehtipummiutta.  :D

 

Mitkä on teidän lempi sportti-/hyvinvointilehtiä? :)

Kommentit (28)

Joan

Ehdottomasti Fit-lehti :) Kunto plus on ihan ok, mutta jotenkin niiden jutut ei oo aina kovin faktapohjasia, en tykkää lukee sellasia mistä ei tiedä voiko siihen tietoon oikein luottaa (kun haisee lehmän...) ja sitten pitäs ruveta aina tarkistaan jostain jotta sitten ei luule höpöjä :D Me Naiset Sport on kiva lehti kans!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Hei huomasin ton saman! Tai siinä oli joku "tee treeni tyhjällä vatsalla, niin siitä on enemmän hyötyä"-tyyppinen juttu ja pyörittelin hiukan päätäni :D

Reetta

Eniten pidän Fit-lehdestä ja hyvänä kakkosena tulee Kunto Plus!:) En oo tuota MeNaiset sport lehteä ikinä lukenut, vaikka aikomus on kyllä ollut!:) Hyvä Terveys on kans ihan kiva lehti. Mua vaan harmittaa kun kaikki nää lehdet on selkeästi tehty enemmän naisille:/ tiedän monia miespuolisia henkilöitä, jotka mielellään lukisi vastaavanlaisia lehtiä!:)

Miisa

Fit on tähän mennessä parhain, mutta tuo Kunto Plus vaikuttaa myös ihan mielenkiintoiselta. Tuolla sivustolla oli hirveästi mielenkiintoisia treeniohjelmia (esimerkiksi sixpack 6 viikossa), mutta en voi ladata niitä koska en ole tilaaja, eikä rahaa ole hirveästi käytettävissä lehtien tilailuun. :(

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ai vitsi en ookaan käynyt siellä! Tolla kunto plussalla on mun mielestä välillä kyllä tosi hyviä tarjouksia:)

Marja

Tilasin juuri KuntoPlus -lehden kokeiluna, ensimmäinen numero tulee kesäkuussa. Innolla odottelen ;) Sitä ennen lukemiseksi on kelvannut Kg ja Fit. Suosittelen! Etenkin Kg:ssa on valtava määrä kevyitä, mutta herkullisia reseptejä.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Okei, en ookaan sitä ikinä lukenut! Oon pitänyt sitä sellasena laihdutus-lehtenä vaan. Mutta pitää varmaan kokeilla!:)

Vierailija

Itsekin yllätyin, kuinka laadukas lehti Kg on. Olin aina ajatellut sen olevan enemmän huomattavasti ylipainoisille suunnattu, mutta siinä on kyllä kaiken kokoisille sopivia ruoka-, treeni- ja hyvinvointivinkkejä. Suosittelen tutustumaan. :)

Riikka

Fit-lehti, sekä MeNaiset Sport on mun suosikit :)
Postaus ehdotus: Olis kiva lukee mitä aurinkotuotteita käytät ja suosittelet :) Nyt kun alkaa oleen kesä lähellä :)

soofia

Lemppari on ehdottomasti me naiset sport! Olin ihan varma, että ei siitä oo mihinkään kun se alotti mutta oon kyllä tosi vakuuttunu :) Kuntoplussassa häiritsee usein ne tönköt suomennokset!

EmmiJ

Ennen tykkäsin Sport-lehdestä, mutta siinä oli juttuja ehkä vähän liiankin monipuolisesti erilaisista lajeista (taitoluistelu, kuviokellunta, pesäpallo...), kun itseä eniten kiinnostaa sali ja juoksu. Täytyy sanoa, että Hyvä Terveys lehdestä en tykkää yhtään. Lehdessä on paljon erilaisia neuvoja ja suosituksia, joita ei perusteta mihinkään. Lisäksi lehdessä paistaa todella selkeästi läpi, ketkä ovat heidän yhteistyökumppaneita/mainostajia: Vichy, Eucerin, Activia?. Tuota fit-lehteä täytyy kokeilla!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo oon huomannut saman! Mutta mun mielestä niitä on kiva silti lukea, vaikka ei kaikesta olisikaan samaa mieltä :)

Herminica

Hmm omat lempparit noista sporttilehdistä on ehdottomasti Fit ja FitBody, sekä sitten se ihan perus ehkä enemmän miehille suunnattu Body, mutta nuo juurikin siksi että on paremmin faktat hallussa heillä noissa :)! Me naisten Sportia ja Kauneus ja Terveys lehteä luen joskus duunissa myös kyllä, ne uppoo paremmin joskus :)

http://lolimte.blogspot.com

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Joo FitBody on tosi hyvä, mutta se on sitten jo tosi fitness-painotteinen. Noissa muissa on mun mielestä vähän kokonaisvaltaisemmin juttuja :)

Salla

Fit on munkin lemppari :) En tilaa sitä mutta oon vuoden ajan ostanut jokaisen irtonumeron (aina samalla 'jos nyt tän kerran' -ajatuksella).

Cloetta

Ekana: Kiitos sun aina niin inspiroivasta blogista! Olen lukenut sitä nyt kohta 8 kuukautta ja mm. sun juttujen avulla ovat rakkaudenkahvat pienentyneet ja jääkaapin sisältö muuttunut entistä terveellisemmäksi :)

Tokana: Suosittelen Women's Health ja Zest -lehtiä! Todella kivoja molemmat. Varmaan saa esim Akateemisesta..

Kolmanneksi: Hyvää viikonalkua kaunis sinä!

// Cloetta

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Cloetta! Sullakin oli tosi kivan näköinen blogi :) Pitääpä käydä ostamassa, kiitos vinkistä!
Ja mukavaa viikkoa myös sulle! :)

Anna

Mä vaihtelen aina noita liikunta- ja terveyslehtiä, ne alkaa valitettavan usein toistaa itseään. Olen tilannut kaikkia; KuntoPlussaa,Sporttia ja viimeisimpänä Fit-lehteä. Lisäksi mulle tulee Kauneus ja Terveys, josta pidän tosi paljon.

-Anna-