Taisin tehdä karhunpalveluksen itselleni, kun menin kyselemään, mitä haluatte lukea blogistani. Vastaukset olivat niin ristiriitaisia, että menin ihan pyörälle päästäni. Kiitokset kuitenkin vinkeistä! Sain paljon uusia ideoita. Vielä on monta päivää aikaa osallistua kisaan.

 

On totta, että treenipostauksia ei ole kamalasti ollut lähiaikoina. Ehkä se johtuu siitä, että omasta mielestäni kaikki blogit pursuavat niitä ja tulee sen myötä informaatioähky. Osa kuitenkin toivoi niitä enemmän, joten tässä nyt tällainen puolittainen treenipostaus. Olen nimittäin jo esitellyt tämän aikaisemmin blogissani, mutta ehkäpä kaikki ei ole sitä nähneet. 

 

Olen tehnyt tätä treeniä nyt melko usein, koska en ole käynyt salilla juuri ollenkaan ja tämän voi helposti tehdä kotona. Aikaa ei mene juuri ollenkaan, joten senkin takia tämä on erityisen näppärä. Monet kesävaatteet jättävät käsivarret paljaaksi, joten jos kaipaat pientä kiinteytystä, tässä on helpot ohjeet siihen.

 

1. Laita jotain musiikkia soimaan, mikä saa sinut liikkeelle.

 

2. Tee alla oleva treeni niin, että siirryt aina heti edellisen liikkeen lopetettuasi seuraavaan.

 

3. Ihaile pumpattuja lihaksiasi.

 

4. Juo vettä.

 

Tarvitset vain käsipainot (3kg-10kg), ja jonkun penkin/sohvan/matalan pöydän.

 

Tässä liikkeet ensin kuvina, selitykset perässä:

   1. Ensin lempi hauisliikkeeni, josta olen kirjoittanut aiemminkin. Eli 7 nostoa tuohon puoleen väliin, sitten 7 nostoa puolesta välistä ylös, jonka jälkeen 7 kokonaista nostoa. 

 

  1. Ojentaja ”kickback”, jossa siis kuvan asennosta suoristetaan käsi taakse. Itse pidän aina suorana vielä hetken, jotta saa poltteen kunnolla tuntumaan. Näitä 10 kappaletta.

 

  1. 1 uudestaan.

 

  1. Dippejä tuolin/pöydän/sohvan reunalla 10 kpl.

 

  1. Hauiskiertoja vuoroitellen 10 kpl/käsi.

 

  1. Naistenpunnerruksia kapealla otteella 10 kpl, jos jaksaa, voi tehdä tietysti ihan kunnon punnerruksiakin.

 

  1. 5 uudestaan.

 

  1. Vipunostot sivuille käsipainoilla 10 kpl. Alkuasennossa kädet suorina alhaalla, ja nosto kuvan osoittamaan asentoon. Pidä kuitenkin jalat hyvässä haarassa(kuvassa vähän hölmö asento).

 

  1. Pystypunnerrus, eli 10 kpl nostoja kuvan osoittamasta asennosta ylös.Toista 2-3 kertaa ja pidä aina vain pieni tauko sarjojen välissä. 

 

Monet kyselivät myös treeniohjelmaani. Kesällä minulla on nyt vähän rennompi meininki, enkä ole kauheasti käynyt salilla. Olen tehnyt soveltavia treenejä ulkona mahdollisimman paljon. Kuitenkin saliohjelmani löytyvät näistä aiemmista postauksista: 

 

rinta-olkapäät-selkä

 

ojentajat-hauis-vatsa

 

pakarat, reidet ja pohkeet

 

Valitettavasti videot eivät ole siirtyneet uuteen blogiin, mutta noista liikkeistä löytyy ihan varmasti videot googlaamalla tai Youtubesta.

 

 Kivaa viikonloppua kaikille!:)

Kommentit (19)

Cloetta

Ciao!
Olen tehnyt tota treeniä jo parin kuukauden ajan salilla viikoittain. Käsivarret ja olkapäät ovat saaneet jo vähän muotoja - kiitos sinun! Hyvää viikonloppua, take care :)

mmoi

Heiiii en löytänyt mitään "Ota yhteyttä" -kohtaa tuolta fitfashionin etusivulta joten ajattelin että ehkä sä saat sanaa eteenpäin. Nimittäin ainakin google chromella katsottuna toi bloggaajien -"lista" (eli nuo kaikkien kuvat tuossa) menee ihan hullusti päällekkäin ja sivua joutuu scrollaamaan metri tolkulla alaspäin että pääsee postaukseen asti :D :D Tiedä sitten onko tää joku yleinen probleema tai joku vielä kehittelyssä oleva juttu mutta ajattelin infota asiasta :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Heii, joo olen laittanut siitä kommenttia eteenpäin ja sitä yritetään korjata. Ilmeisesti ongelma on vain chromen selainta käyttäessä.:) Toivottavasti pian korjaantuu!

Sanni

Kiitos jumppaohjeista! Tulee tarpeeseen kotitreeni ohjeet. Vauvan kanssa ei nuin vaan salille lähdetäkkään. :)

Jossu

Oma saliohjelmani muistuttaa aika lailla tätä ja parin kuukauden uurastuksen jälkeen tuloksia on selvästi havaittavissa, eli tätä voin suositella! :)

Lawyerette

Sun ansiosta innostuin ostamaan käsipainot joskus muutama kuukaus sitten! =)
Ne mun käsipainot on 3kg ja alkaa kyllä tuntua aivan turhan kevyiltä, kun pystyn esim. hauiskääntöö tekemään putkeen n. 50 nostoo... Haluisin sellasseet, että just ja just onnistuu n. 10!

Lawyerette

Minkäs painoisia itse käytät? Ja onko sulla jotain vinkkejä sen suhteen, että kuinka painavat kannattaa ottaa? Onko esim. järkevää ottaa sellaisia, jolla jaksaa aluksi tehdä vaikka alle 5 toistoa? =)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No itse teen tätä sarjaa yleensä 3-kilosilla. Joskus teen isommillakin mutta silloin tarvii hiukan aina aikaa palautua. Jos sulla on jo ne 3 tällaisiin pitkäkestoisempiin treeneihin, suosittelen ostamaan jotkut reippaasti painavammat toisiksi. Niillä voi sitten tehdä alakroppaa sun muuta. Esim 8-10kg. Tai paras tietty on sellaiset säädettävät painot, millaiset meillä on. Niistä saa lisäämällä ja poistamalla aina oikean painoiset:)

Laurra Luoma

Kiva postaus! Tahtoisin kysä sinulta erästä asiaa. Löysin ullakolta äidin vanhan kahvakuulan (6kg). Mitä liikkeitä tällä yhdellä kahvakuulalla voisi tehdä? En itse keksi mitää, joka tuntuisi edes jossain. Tiedätkö sinä jotain hyviä liikkeitä ta ijotain sivua, jossa sellaisia olisi?
T: Avuton 16 V

K

Tänään lähti juuri kokeiluun tuo käsitreeni ja aijon jatkaa. Tuntui hyvältä vaikka olenkin nyt treenin jälkeen ihan kädetön :D uudet painot hommattava. Isännän säädettävät (6kg minimi) liian painavat tällaiselle rimpulalle joka ei koskaan ole treenannut. Kiitos tästä inspiroivasta blogista jota olen uutena lukijana tässä parituntia ahminut :D huh... Tavoitteena olisi näkyvä haba ja vatsalihakset, toki muutakin kroppaa täytyy pitää kunnossa. Tulee ihan nälkä kun katsoo noita sun ruokia :P