Kuvailin kaikkia ihania ruokajuttuja viikonlopun aikana ja tänään huomasin, ettei kamerassa ollut ollut muistikorttia. Haluan kuitenkin jakaa tämän ihanan salaattireseptin, jonka kehittelin skagen-himoissani eilen.  Siitä tuli muuten ihan mielettömän kaunis annoskin, vaikka siitä ei nyt kuvaa olekaan.

Sekoita siis vain kuvassa näkyvät aineet keskenään ja lisää ripaus suolaa ja pippuria. Tästä tuli tarpeeksi 2 ihmiselle salaatteihin ja vielä yhteen leipään.

Salaatiksi sopii esimerkiksi Romaine-salaatti, avokado ja kurkku. Meillä oli myös suippopaprika tuomassa hiukan väriä ja keitetty muna lisäproteiinina.

 

Tämä on todella nopea valmistaa, kun mitään ei tarvitse kypsentää. Ja erittäin maukasta!

Kommentit (6)

Hilla

Kiitos vinkistä. Salaatteihin on kiva saada välillä vähän inspistä muiltakin. :)

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun pidit! Joo salaateissa tulee helposti jumiuduttua aina niihin samoihin aineksiin:)

Rena

This is a totally other kind of a salad as I usually eat! Of this cause I thank you very much for this recipe, because I love it to try new and yummy recipes :) But today in the evening I wouldn´t test it because I have planned an originally Bavarian dinner for my family : cabbage rolls!

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Mietin ihan samaa, kun aloitan itsekin nyt lihattoman lokakuun. En kyllä keksinyt oikein mitään, millä sen voisi korvata :D