Reissussa sitä usein huomaa, miten pienet jutut muodostavat oman onnellisuuden. Täällä Sayulitassa sen taas tajusi. Se että saa nukkua aamulla myöhään, nauttia aamiaisen ulkona, syödä tuoreita hedelmiä, kuunnella musiikkia ja aaltojen pauhaamista sekä upottaa varpaat rantahiekkaan illalla auringonlaskua ihaillessa. Viikonlopun jälkeen Sayulita hiljeni turisteista, vaikkei niitä paljoa ollut viikonloppunakaan. Ainoa, mikä mieltä painoi oli koirat joita oli kadulla. Olisin halunnut pelastaa ne kaikki ja ruokinkin aina niitä kun oli mahdollisuus. 

Hostellimme ei ollut mikään lukaali, mutta pitäjä oli aivan ihana nainen ja muut vieraat yhtä ystävällisiä. Mieluiten yövynkin sellaisissa paikoissa, joissa on hyvä fiilis ja energia. Hostellin pitäjä adoptoi kissanpennun meidän ollessa siellä. En ole yleensä kissaihminen, mutta tämä pieni yksilö kyllä varasti sydämeni. Hän heti tuli hakemaan turvaa meistä ja hostellin pitäjä nimesikin sen Kissaksi meidän mukaan. 

We have spent the last days in beautiful Sayulita. Here it is really easy to realize, how little things can make you happy. Just that you can sleep late, enjoy breakfast outdoors, eat fresh fruits, listen to music & the sound of the waves, sit on the beach and watch the sunset.

Kommentit (23)

Tiia

Mun mielestä pitkään nukkuminen, aamupalan ulkona syöminen, aaltojen pauhaamisen kuuntelu ja varpaiden upottaminen rantahiekkaan illalla auringonlaskua ihaillessa Meksikon kaltaisessa paikassa, ei oo pieniä vaan isoja asioita, just niitä mistä unelmoin.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ne on kuitenkin ilmaisia asioita, jotka tekevät yhtä onnelliseksi myös Suomessa :) Kohta sielläkin on taas kesä ja Suomen kesä se vasta maaginen onkin <3

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! Se on Losista jostain pikkuputiikista minkä nimeä en valitettavasti muista :(

Ella

Vau mikä paikka! Tunnelma melkein välittyy tännekin asti :) Näyttää ihanan värikkäältä ja kotoisalta paikalta. Aina sitä jaksaa hämmästellä sitä, kuinka erinäköisiä paikkoja maailmassa onkaan ja sitä, että kulttuuri ja tunnelma voi olla jossain niin älyttömän erilainen. Ihanaa loppureissua teille!

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ihana että tunnelma välittyy sinne ruudun toiselle puolellekin :) Musta on ihana katsella aina muiden reissukuvia kun pääsee hetkeksi itsekin mielikuvitusretkelle johonkin eksoottiseen paikkaan. Kiitos! :)

Miia

Vau miten ihania kuvia! Omakin matkakuume kasvaa kasvamistaan, Meksiko on vain jotenkin niin aito ja iloinen kohde vaikka ei aina kaikki olisikaan luksusta. Hyvää matkan jatkoa teille ! :) Saanko muuten udella oletko matkassa yksin vai kaverin kanssa?

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Oon matkannut erilaisissa kokoonpanoissa mutta nyt oon mun poikaystävän kanssa :) Ja tosiaan kiteytit hyvin munkin fiiliksen Meksikosta :) Kiitos!

Vierailija

Voi että mitä kuvia, noihin maisemiin ku pääsis! Ja ihan mahdottoman sulonen tuo pikkukisukin! :D<3

krista

voi tuota pientä poloista koira-raasua..hirvittävä silmätulehdus,vilkkuluomet ovat työntyneet esiin..sniff..

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No niinpä :( Ja noita koiria oli paljon! Mun sydän särky niin monta kertaa.

*kiki*

Minulla kanssa tuli kamalan paha mieli kun näen tuon koiran surullisen katseen :( voi raasua <333

Elisa
Liittynyt17.11.2015

No niinpä :( Koirien kasvot on niin ilmeikkäät! Ilot ja surut näkyy tosi helposti. Sen takia varmaan rakastankin koiria niin paljon.

ilpo

Hienoja kuvia. Tässä suunnittelu päällä, olisi muutama kysymys: mikä hintataso sayulitassa? Anna esimerkkkejä. Emme ole koskaan käyneet Mehikossa!! Aasiassa useasti. Kerroit että paikka muistuttaa gili trawangan saarta.. itse käynyt x 2 ja tykännyt kovasti.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hintataso on vähän kovempi kun muualla Meksikossa. Hostelleja on paljon ja niissä saa yksityisen huoneen kahdelle n. 20 eurolla. Ruoka on halpaa ravintoloissa, kolmella eurolla syö ja seitsemällä syö hyvin. Muita hintoja en oikein muista, mutta yleisesti Meksikossa oli todella halpaa. Ja tuosta Gilistä, itsekin tosiaan 2 kertaa käynyt siellä. Ja paikka muistutti tunnelmaltaan Giliä, muutenhan se on kovin erilainen. Rannat ei ole sellaisia paratiisirantoja, eikä se ole saari. Kuitenkin sellanen rento hippitunnelma siellä oli, mikä Gililläkin :)